ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया लिरिक्स

braj gopin tori leun balaiya

ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया लिरिक्स (हिन्दी)

ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया,
बड़भागी सब रास सुख पावत,
क्रीड़त संग जाके कृष्ण कन्हैया,
ब्रज गोपिन तोरी———-

जाय कोऊ घर थाट बजावत,
कोऊ घर जाय चरावत गईया,
ब्रज गोपिन तोरी———-

करत कोऊ घर माखन चोरी,
पकड़त जाय छुड़ावत मईया,
ब्रज गोपिन तोरी———–

बलिहारी हरि पुनि पुनि जाऊँ,
मोरे मुरलीधर जग सृष्टि रचैया,
ब्रज गोपिन तोरी———–

रचना आभार: ज्योति नारायण पाठक
वाराणसी

Download PDF (ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया)

ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया

Download PDF: ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया

ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया Lyrics Transliteration (English)

braja gopina torI leU.N balaiyA,
baDa़bhAgI saba rAsa sukha pAvata,
krIDa़ta saMga jAke kRRiShNa kanhaiyA,
braja gopina torI———-

jAya koU ghara thATa bajAvata,
koU ghara jAya charAvata gaIyA,
braja gopina torI———-

karata koU ghara mAkhana chorI,
pakaDa़ta jAya ChuDa़Avata maIyA,
braja gopina torI———–

balihArI hari puni puni jAU.N,
more muralIdhara jaga sRRiShTi rachaiyA,
braja gopina torI———–

rachanA AbhAra: jyoti nArAyaNa pAThaka
vArANasI

ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया Video

ब्रज गोपिन तोरी लेऊँ बलैया Video

Browse all bhajans by Braj Gopika Meera
See also  सोणा सोणा मेरा यार खाटू वाला भजन लिरिक्स

Browse Temples in India