ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया लिरिक्स

braj makhan chori karat kanhiya

ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया लिरिक्स (हिन्दी)

ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया,
सुबल सुमंगल तोशन मंगल,
सखा श्रीदामा मिलत कन्हैया,
ब्रज माखन चोरी———-

नंग धणंग संत नागा बन,
ब्रज लरिकन संग फिरत कन्हैया,
ब्रज माखन चोरी———

चोरन सरदार चुनत नित नव गृह,
गुढ़ लक्ष्य मिलि गढ़त कन्हैया,
ब्रज माखन चोरी———-

रंगे हाँथ पकड़त ब्रज गोपिन,
सहत उपहास नित यशुमति मैया,
ब्रज माखन चोरी———-

प्रगटे हरि जब तें ब्रज गोकुल,
नित अद्भुत लीला रचत कन्हैया,
ब्रज माखन चोरी———

रचना आधार: ज्योति नारायण पाठक
वाराणसी

Download PDF (ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया)

ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया

Download PDF: ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया

ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया Lyrics Transliteration (English)

braja mAkhana chorI karata kanhaiyA,
subala sumaMgala toshana maMgala,
sakhA shrIdAmA milata kanhaiyA,
braja mAkhana chorI———-

naMga dhaNaMga saMta nAgA bana,
braja larikana saMga phirata kanhaiyA,
braja mAkhana chorI———

chorana saradAra chunata nita nava gRRiha,
guDha़ lakShya mili gaDha़ta kanhaiyA,
braja mAkhana chorI———-

raMge hA.Ntha pakaDa़ta braja gopina,
sahata upahAsa nita yashumati maiyA,
braja mAkhana chorI———-

pragaTe hari jaba teM braja gokula,
nita adbhuta lIlA rachata kanhaiyA,
braja mAkhana chorI———

rachanA AdhAra: jyoti nArAyaNa pAThaka
vArANasI

ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया Video

ब्रज माखन चोरी करत कन्हैया Video

See also  मीरां बाई नचदी शाम जी नु दसदी Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

Browse Temples in India