दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो लिरिक्स

daadi ko utsav aayo bhagta darbaar lagaayo

दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो लिरिक्स (हिन्दी)

दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो,
तेरो मंगल गान है गायो तेरी जय जय कार लगायो,
थाने तो आनो पड़सी है वादों तो निभानो पड़सी है,

आजा माहरी दादी मैं कद से बात उडीका,
ज्योत जगाई थारी मैं सारी रात उडीका,
हे मत न देर लगाओ दादी दौड़ी दौड़ी आओ,
थाने तो आनो पड़सी है वादों तो निभानो पड़सी है,

रखो सुखो दादी आज तू भोग लगा ले,
क्यों ममता से रूठी आकर गले लगा ले,
माहने थारी याद सतावे महारो हिवड़ा भर भर आवे
थाने तो आनो पड़सी है वादों तो निभानो पड़सी है,

प्रगति ज्योत में दादी माँ अध्भुत रूप दिखाओ,
लाल चुनरियाँ ओहदे माँ रोज रोज भोग लगायो,
मैं थारो हुकम बजावा हे महारो मान बड़ादो,
थाने तो आनो पड़सी है वादों तो निभानो पड़सी है,

Download PDF (दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो)

दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो

Download PDF: दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो

दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो Lyrics Transliteration (English)

dAdI ko utsava Ayo bhagatA darabAra lagAyo,
tero maMgala gAna hai gAyo terI jaya jaya kAra lagAyo,
thAne to Ano paDa़sI hai vAdoM to nibhAno paDa़sI hai,

AjA mAharI dAdI maiM kada se bAta uDIkA,
jyota jagAI thArI maiM sArI rAta uDIkA,
he mata na dera lagAo dAdI dauDa़I dauDa़I Ao,
thAne to Ano paDa़sI hai vAdoM to nibhAno paDa़sI hai,

rakho sukho dAdI Aja tU bhoga lagA le,
kyoM mamatA se rUThI Akara gale lagA le,
mAhane thArI yAda satAve mahAro hivaDa़A bhara bhara Ave
thAne to Ano paDa़sI hai vAdoM to nibhAno paDa़sI hai,

pragati jyota meM dAdI mA.N adhbhuta rUpa dikhAo,
lAla chunariyA.N ohade mA.N roja roja bhoga lagAyo,
maiM thAro hukama bajAvA he mahAro mAna baDa़Ado,
thAne to Ano paDa़sI hai vAdoM to nibhAno paDa़sI hai,

See also  चलो भगतो ज्योता वाली के द्वारे | Lyrics, Video | Durga Bhajans

दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो Video

दादी को उत्सव आयो भगता दरबार लगायो Video

Browse all bhajans by MAMTA SARAF

Browse Temples in India

Recent Posts

सांवरियो म्हारो भाव बिना नहीं रीझे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

सांवरियो म्हारो भाव बिना नहीं रीझे लिरिक्स Sanwariyo Mharo Bhav Bina Nahi Rijhe सांवरियो म्हारो भाव बिना नहीं रीझे लिरिक्स (हिन्दी) सांवरियो म्हारो, भाव बिना नहीं रीझे, साँवरियो म्हारो, प्रेम बिना ना रीझे।। ना कोई माने बात भजन की,…