दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो लिरिक्स

daadi thaaro mukhdo chaand ko tukdo

दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो लिरिक्स (हिन्दी)

दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो जाको कोई न जवाब रे,
आंख्या काजल कारो लागे घणो प्यारो थारो रूप लाजवाब रे,
लूँ राई वारा नजर उतारा,
चाँद तारा छोड़ मैं तो थाने ही निहारा,
लूँ राई वारा नजर उतारा,

रात चांदनी यु चम चम चमके माथे वाली बिंदियां,
मनमोहन मुस्कान थारी ले गई मोरी निन्दियाँ,
तन मन वारु तोहे मैं निहारु कोई सुध बुध आज रे,
लूँ राई वारा नजर उतारा,

काना वाली लहरावे जो आया झूमता संवलियो,
नाक नथनी लागे प्यारी रूप घणो मन भावनियो,
बाजू बंध सोवे चुड़लो मन मोहे,जाको कोई न हिसाब रे,
लूँ राई वारा नजर उतारा,

लाल सुरंगी चुनर सारी जगवा पे लहरावे,
संकट काटे भगता का और झट से काम बनावे,
जोगी गुण गावे थाने ही रिजावे थारे हाथा में लाज रे,
लूँ राई वारा नजर उतारा,

Download PDF (दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो)

दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो

Download PDF: दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो

दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो Lyrics Transliteration (English)

dAdI thAro mukhaDo chA.Nda ko TukaDa़o jAko koI na javAba re,
AMkhyA kAjala kAro lAge ghaNo pyAro thAro rUpa lAjavAba re,
lU.N rAI vArA najara utArA,
chA.Nda tArA ChoDa़ maiM to thAne hI nihArA,
lU.N rAI vArA najara utArA,

rAta chAMdanI yu chama chama chamake mAthe vAlI biMdiyAM,
manamohana muskAna thArI le gaI morI nindiyA.N,
tana mana vAru tohe maiM nihAru koI sudha budha Aja re,
lU.N rAI vArA najara utArA,

kAnA vAlI laharAve jo AyA jhUmatA saMvaliyo,
nAka nathanI lAge pyArI rUpa ghaNo mana bhAvaniyo,
bAjU baMdha sove chuDa़lo mana mohe,jAko koI na hisAba re,
lU.N rAI vArA najara utArA,

lAla suraMgI chunara sArI jagavA pe laharAve,
saMkaTa kATe bhagatA kA aura jhaTa se kAma banAve,
jogI guNa gAve thAne hI rijAve thAre hAthA meM lAja re,
lU.N rAI vArA najara utArA,

दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो Video

दादी थारो मुखडो चाँद को टुकड़ो Video

Browse Temples in India