दादी थारी ज्योत सवाई ए | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
दादी थारी ज्योत सवाई ए | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

दादी थारी ज्योत सवाई ए लिरिक्स

dadi thaari jyot sawaai e

दादी थारी ज्योत सवाई ए लिरिक्स (हिन्दी)

माई थारी ज्योत सवाई ए
दादी थारी ज्योत सवाई ए,
कोई बैठी मंदिर माहि करो,
भगता की सुनाई ए ,
माई थारी ज्योत सवाई ए

दूर दूर से यात्री आवे था सु करे पुकार,
चिंता चरो हरो पीड़ा ने दोनियो हाथ पसार,
खड़ा सब लोक लुगाई,
कोई बैठी मंदिर माहि करो,
भगता की सुनाई ए ,
माई थारी ज्योत सवाई ए

गांव झुंझुनू में सति दादी सजो तेरो दरबार,
मैं भी तेरी दास भवानी करू तेरी मनुहार,
करू मेरे मन की चाहिए,
कोई बैठी मंदिर माहि करो,
भगता की सुनाई ए ,
माई थारी ज्योत सवाई ए

भीड़ पड़ी भगता रे ऊपर जद तू कीह्नी मेहर,
मेरी बरियाँ आज लगाई कइयाँ इतनी देर,
मेरे तो ईब ना ही समाई ए,
कोई बैठी मंदिर माहि करो,
भगता की सुनाई ए ,
माई थारी ज्योत सवाई ए

Download PDF (दादी थारी ज्योत सवाई ए)

दादी थारी ज्योत सवाई ए

Download PDF: दादी थारी ज्योत सवाई ए

दादी थारी ज्योत सवाई ए Lyrics Transliteration (English)

mAI thArI jyota savAI e
dAdI thArI jyota savAI e,
koI baiThI maMdira mAhi karo,
bhagatA kI sunAI e ,
mAI thArI jyota savAI e

dUra dUra se yAtrI Ave thA su kare pukAra,
chiMtA charo haro pIDa़A ne doniyo hAtha pasAra,
khaDa़A saba loka lugAI,
koI baiThI maMdira mAhi karo,
bhagatA kI sunAI e ,
mAI thArI jyota savAI e

gAMva jhuMjhunU meM sati dAdI sajo tero darabAra,
maiM bhI terI dAsa bhavAnI karU terI manuhAra,
karU mere mana kI chAhie,
koI baiThI maMdira mAhi karo,
bhagatA kI sunAI e ,
mAI thArI jyota savAI e

bhIDa़ paDa़I bhagatA re Upara jada tU kIhnI mehara,
merI bariyA.N Aja lagAI kaiyA.N itanI dera,
mere to Iba nA hI samAI e,
koI baiThI maMdira mAhi karo,
bhagatA kI sunAI e ,
mAI thArI jyota savAI e

दादी थारी ज्योत सवाई ए Video

दादी थारी ज्योत सवाई ए Video

Browse all bhajans by poonam sureka

Browse Temples in India