देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से, ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से Lyrics

dena ho to dede baba

देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से, ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से Lyrics in Hindi

देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से,
ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से॥

१ अरे काट काट चक्कर मैं बाबा तेरे दर पे हार लिया,
ना पिंड तेरा छोड़ूगा यु मन में पक्का धार लिया,
यु मन में पक्का धार लिया ,यु मन में पक्का धार लिया,
अरे काट काट चक्कर मैं बाबा तेरे दर पे हार लिया,
ना पिंड तेरा छोड़ूगा यु मन में पक्का धार लिया,
भकत तेरा भूखा सोवे, तू छप्पन भोग लगावे से॥
ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से॥

२ तेरे भरे ख़ज़ाने धन के यो ना दुनिया सारी का,
जब भगत तेरा दुःख पावे के फायदा इस साहूकारी का॥
तेरे भरे ख़ज़ाने धन के यो ना दुनिया सारी का,
जब भगत तेरा दुःख पावे के फायदा इस साहूकारी का॥
धेला तक तन्ने दिया नहीं बस बाता में बहकावे से,
ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से॥

३ तन्ने देना पड़े जरुरी मैं जिद्दी घना अनाड़ी सु,
जे सेठ तू नंबर वन से मैं नंबर वन भिखारी सु,
तन्ने देना पड़े जरुरी मैं जिद्दी घना अनाड़ी सु,
जे सेठ तू नंबर वन से मैं नंबर वन भिखारी सु,
सब भगाता के आगे क्यों तै अपनी पोल खुलवे से॥
ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से॥

४ मैं हर क्या रास ने पापा तेरे धाम पे चल के आऊ सु,
फ़ोकट में कोन्या मांगू तेरे नए नए भजन सुनाऊ सु॥
मैं हर क्या रास ने पापा तेरे धाम पे चल के आऊ सु,
फ़ोकट में कोन्या मांगू तेरे नए नए भजन सुनाऊ सु॥
क्यों दर्शन अपने देवन में कंजूसी घणी दिखावे से,
ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से॥

See also  क्यों अज्माऊ श्याम मैं पल पल प्रभु तुझे | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

Download PDF (देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से Bhajans Bhakti Songs)

देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से Lyrics Bhajans Bhakti Songs

देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से, ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से Lyrics Transliteration (English)

dena ho to de de baaba kyon jyaada tarasaave se,
na dena to saaf naat kyon lakh daataar kahaave se.

1 are kaat kaat chakkar main baaba tere dar pe haar liya,
na pind tera chhodooga yu man mein pakka dhaar liya,
yu man mein pakka dhaar liya ,yu man mein pakka dhaar liya,
are kaat kaat chakkar main baaba tere dar pe haar liya,
na pind tera chhodooga yu man mein pakka dhaar liya,
bhakat tera bhookha sove, too chhappan bhog lagaave se.
na dena to saaf naat kyon lakh daataar kahaave se.

2 tere bhare khazaane dhan ke yo na duniya saaree ka,
jab bhagat tera duhkh paave ke phaayada is saahookaaree ka.
tere bhare khazaane dhan ke yo na duniya saaree ka,
jab bhagat tera duhkh paave ke phaayada is saahookaaree ka.
dhela tak tanne diya nahin bas baata mein bahakaave se,
na dena to saaf naat kyon lakh daataar kahaave se.

See also  दरबार तुम्हारा श्याम दुनिया से निराला है भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

3 tanne dena pade jaruree main jiddee ghana anaadee su,
je seth too nambar van se main nambar van bhikhaaree su,
tanne dena pade jaruree main jiddee ghana anaadee su,
je seth too nambar van se main nambar van bhikhaaree su,
sab bhagaata ke aage kyon tai apanee pol khulave se.
na dena to saaf naat kyon lakh daataar kahaave se.

4 main har kya raas ne paapa tere dhaam pe chal ke aaoo su,
fokat mein konya maangoo tere nae nae bhajan sunaoo su.
main har kya raas ne paapa tere dhaam pe chal ke aaoo su,
fokat mein konya maangoo tere nae nae bhajan sunaoo su.
kyon darshan apane devan mein kanjoosee ghanee dikhaave se,
na dena to saaf naat kyon lakh daataar kahaave se.

देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से, ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से Video

देना हो तो दे दे बाबा क्यों ज्यादा तरसावे से, ना देना तो साफ़ नाट क्यों लख दातार कहावे से॥ Video

Browse all bhajans by Rajni RajesthaniBrowse all bhajans by Ram Avtar Sharma

Browse Temples in India