गंगा जी के घाट पे Lyrics

गंगा जी के घाट पे Lyrics (Hindi)

गंगा जी के घाट पे आज बम बम हो रही से,
शिव भोले के हाथ में हम सब की डोरी से,
गंगा जी के घाट पे …….

झूला कावड़ उठा वे रे कोई करे डाग की तयारी,
खड़ी कावड़ का प्रण करे कोई भीड़ भड़का भरी,
लूट सब आनंद दया भोले की हो रही,
गंगा जी के घाट पे…

फुला की माला से कावड़ खूब सजा कर रे,
बम बम कर के उठा ली कावड़ शिव का ध्या के,
भोले बाबा लाज रखिये पिंकी मारे से,
गंगा जी के घाट पे…

पग में वाने पहर के झच रहे भगत भोले के सारे,
राजू मलख पुरिये की बाबा नइयां तेरे सहारे,
हट गज कर के मैं कुंडे रा गाने की हो रही से,
गंगा जी के घाट पे

Download PDF (गंगा जी के घाट पे )

गंगा जी के घाट पे

Download PDF: गंगा जी के घाट पे Lyrics

गंगा जी के घाट पे Lyrics Transliteration (English)

gaṃgā jī kē ghāṭa pē āja bama bama hō rahī sē,
śiva bhōlē kē hātha mēṃ hama saba kī ḍōrī sē,
gaṃgā jī kē ghāṭa pē …….

jhūlā kāvaḍha uṭhā vē rē kōī karē ḍāga kī tayārī,
khaḍhī kāvaḍha kā praṇa karē kōī bhīḍha bhaḍhakā bharī,
lūṭa saba ānaṃda dayā bhōlē kī hō rahī,
gaṃgā jī kē ghāṭa pē…

phulā kī mālā sē kāvaḍha khūba sajā kara rē,
bama bama kara kē uṭhā lī kāvaḍha śiva kā dhyā kē,
bhōlē bābā lāja rakhiyē piṃkī mārē sē,
gaṃgā jī kē ghāṭa pē…

paga mēṃ vānē pahara kē jhaca rahē bhagata bhōlē kē sārē,
rājū malakha puriyē kī bābā naiyāṃ tērē sahārē,
haṭa gaja kara kē maiṃ kuṃḍē rā gānē kī hō rahī sē,
gaṃgā jī kē ghāṭa pē

See also  तांबे के लोटे में घोटी जो भांग | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

गंगा जी के घाट पे Video

गंगा जी के घाट पे Video

Browse Temples in India