घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन लिरिक्स

Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Ke Laar

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन लिरिक्स (हिन्दी)

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।


नरसी बोल्यो म्हारे सागे के करसी,
ओढ़न कपडा नाही बैठसि यां मरसि,
बूढ़ा बैल टूटेड़ी गाडी पैदल जावे हार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।


ज्ञान दासजी कहवे गाडुली तोड़ेगा,
ज्ञान दासजी कहवे तुमड़ा फोड़ेगा,
घणी भीड़ में टूट जावे म्हारे ईकतारा रो तार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।


नानी बाई रो भात देखबा चालूगो,
पूर्ण पावलो थाली में भी डालूँगो,
दोए चार दिन चोखा चोखा जीमूँ जीमनवाल,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।


जोड़े ऊपर बैठ हाकसूं में नारा,
थे करज्यो आराम दाबसू पग थारा,
घणी चार के तड़के थाने पहुचा देऊँ अंजार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।


टूट्योड़ी गाडी भी आज विमान बनी,
नरसी गावे भजन सुने खुद श्याम धणी,
सूर्या सगळा पीठ थपे अरेरे जीवतो रे मोट्यार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।


घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

Singer : Jaya Kishori Ji

Download PDF (घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन )

Download the PDF of song ‘Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Ke Laar ‘.

Download PDF: घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन

Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Ke Laar Lyrics (English Transliteration)

ghaNI dUra se doड़yo thArI gADulI ke lAra,
gAड़I meM biThAle re bAbA,
jANo hai nagara aMjAra||


narasI bolyo mhAre sAge ke karasI,
oढ़na kapaDA nAhI baiThasi yAM marasi,
bUढ़A baila TUTeड़I gADI paidala jAve hAra,
gAड़I meM biThAle re bAbA,
jANo hai nagara aMjAra||


j~nAna dAsajI kahave gADulI toड़egA,
j~nAna dAsajI kahave tumaड़A phoड़egA,
ghaNI bhIड़ meM TUTa jAve mhAre IkatArA ro tAra,
gAड़I meM biThAle re bAbA,
jANo hai nagara aMjAra||


nAnI bAI ro bhAta dekhabA chAlUgo,
pUrNa pAvalo thAlI meM bhI DAlU.Ngo,
doe chAra dina chokhA chokhA jImU.N jImanavAla,
gAड़I meM biThAle re bAbA,
jANo hai nagara aMjAra||


joड़e Upara baiTha hAkasUM meM nArA,
the karajyo ArAma dAbasU paga thArA,
ghaNI chAra ke taड़ke thAne pahuchA deU.N aMjAra,
gAड़I meM biThAle re bAbA,
jANo hai nagara aMjAra||


TUTyoड़I gADI bhI Aja vimAna banI,
narasI gAve bhajana sune khuda shyAma dhaNI,
sUryA sagaLA pITha thape arere jIvato re moTyAra,
gAड़I meM biThAle re bAbA,
jANo hai nagara aMjAra||


ghaNI dUra se doड़yo thArI gADulI ke lAra,
gAड़I meM biThAle re bAbA,
jANo hai nagara aMjAra||

Singer : Jaya Kishori Ji

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन Video

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार भजन Video

Browse all bhajans by Jaya Kishori Ji

Browse Temples in India