घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार लिरिक्स

ghani dur se dorgyo thari gaaduli le laar

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार लिरिक्स (हिन्दी)

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार,
अर र र, थारी गाडूली के लार,
गाड़ी में बिठा ले रे बाबा,
जाणों है नगर अंजार।

नरसी बोल्यो म्हारे सागे, के करसी,
ओढ़न कपडा नाहीं,
बैठ सियां मरसी,
बूढ़ा बैल टूट्योड़ी गाड़ी,
पैदल जावे हार,
अर र र, पैदल जावे हार,
गाड़ी में बिठा ले रे बाबा,
जाणों है नगर अंजार।

ज्ञान दासजी कहवे गाडुली तोड़ेगा,
ज्ञान दासजी कहवे तूमड़ा फोड़ेगा,
घणी भीड़ में टूट जावे,
म्हारे ईकतारा रो तार,
गाड़ी में बिठा ले रे बाबा,
जाणों है नगर अंजार।

नानी बाई रो भात देखबा चालूंगों,
पूर्ण पावलो थाली में भी डालूँगो,
दोए चार दिन चोखा चोखा,
जीमूँ जीमणवार,
अर र र,  जीमूँ जीमणवार,
गाड़ी में बिठा ले रे बाबा,
जाणों है नगर अंजार।

जोड़े ऊपर बैठ हाँकस्यूं में नारा,
थे करज्यो आराम दाब स्युं पग थारा,
घणी चार के तड़के थाने,
पहुचा देऊँ अंजार,
गाड़ी में बिठा ले रे बाबा,
जाणों है नगर अंजार।

टूट्योड़ी गाड़ी भी आज विमान बणी,
नरसी गावै भजन,
सुणे खुद श्याम धणी,
सूर्या सगळा पीठ थपे ने,
अर र र, जीवतो रे मोट्यार,
गाड़ी में बिठा ले रे बाबा,
जाणों है नगर अंजार।

Download PDF (घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार)

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार

Download PDF: घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार Lyrics Transliteration (English)

ghaNI dUra se doDa़yo thArI gADulI ke lAra,
ara ra ra, thArI gADUlI ke lAra,
gADa़I meM biThA le re bAbA,
jANoM hai nagara aMjAra|

narasI bolyo mhAre sAge, ke karasI,
oDha़na kapaDA nAhIM,
baiTha siyAM marasI,
bUDha़A baila TUTyoDa़I gADa़I,
paidala jAve hAra,
ara ra ra, paidala jAve hAra,
gADa़I meM biThA le re bAbA,
jANoM hai nagara aMjAra|

j~nAna dAsajI kahave gADulI toDa़egA,
j~nAna dAsajI kahave tUmaDa़A phoDa़egA,
ghaNI bhIDa़ meM TUTa jAve,
mhAre IkatArA ro tAra,
gADa़I meM biThA le re bAbA,
jANoM hai nagara aMjAra|

nAnI bAI ro bhAta dekhabA chAlUMgoM,
pUrNa pAvalo thAlI meM bhI DAlU.Ngo,
doe chAra dina chokhA chokhA,
jImU.N jImaNavAra,
ara ra ra,  jImU.N jImaNavAra,
gADa़I meM biThA le re bAbA,
jANoM hai nagara aMjAra|

joDa़e Upara baiTha hA.NkasyUM meM nArA,
the karajyo ArAma dAba syuM paga thArA,
ghaNI chAra ke taDa़ke thAne,
pahuchA deU.N aMjAra,
gADa़I meM biThA le re bAbA,
jANoM hai nagara aMjAra|

TUTyoDa़I gADa़I bhI Aja vimAna baNI,
narasI gAvai bhajana,
suNe khuda shyAma dhaNI,
sUryA sagaLA pITha thape ne,
ara ra ra, jIvato re moTyAra,
gADa़I meM biThA le re bAbA,
jANoM hai nagara aMjAra|

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार Video

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार Video

Jaya Kishori | गाडी में बिठा ले रे बाबा जानो है नगर अंजार | Jaya Kishori Ji Bhajan | Sanskar TV

Browse all bhajans by Jaya Kishori Ji

Browse Temples in India