गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप लिरिक्स

Guru Ki Duhai Main To Jhuth Koni Bola Re Bhajan

गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप लिरिक्स (हिन्दी)

गुरु की दुआई मैं तो,
झूठ कोनी बोला रे हे।

दोहा रामा मोरी राखियो,
अबके डोरी हाथ,
और नहीं म्हारे आसरो,
आप बिना रघुनाथ।


गुरु की दुआई मैं तो,
झूठ कोनी बोला रे हे,
बापजी मिल्या म्हाने,
भुजा रे पसार,
बापजी ने जाणे,
भाई रे जुग संसार,
गुरु की दुआई मैं तो,
झूठ कोनी बोलां रे हे।।


उड़ती बात बेंगटी में आई रे हे,
हड़बू करे मन में सोच विचार,
पर्दे हो गया पृथ्वी का राजा रे हे,
बापजी ने जाणे जुग संसार।।


तुरंग पिलाण चढ़िया हड़बू मार्ग हे,
निरख रया धरा रे गिगनार,
मुख में चुण मंडोळी लेके आई रामा हा,
हरिये तरवर बैठी आय।।


नीलो नीलो घोडों रामा हाथा माई सेलो रे हे,
आवता दिखे एकल असवार,
मेले की जाल मिल्या मौसियायरा,
जाजम दीनी रे जुगत कर ढाळ,
मोती चूर मिठाई बाबो बांटे रे हे,
अमला तणी धणी करे मनवार।।


के हड़बू सुणो सिद्द रामा रे हे,
किण दोखी तो उड़ाई थोरी बात,
केई नर कूड़ा भाई केई नर साँचा रे हे,
मन के मते भाई चाले संसार।।


हड़बू चालो नी रुणेचा हा,
मैं आवां थोरे लारो लार,
रत्न कटोरों माता मैणादे ने देयो रे हे,
भेल गेडियो भीरमदे रे हाथ,
वेदों री पुस्तक दादोसा ने देयो रे हे,
तंवरों ने देयो म्हारी रामो राम।।


दोनूं वीर सह जोड़े चढ़िया हा,
ने पकड़ी बागे री साल,
समन्दों री बून्द समन्द माही मिलगी ही,
किसे ठिकाणे हेरू जाय।।


सिरख पतरना हिंगलू ढोलिया हा,
क्यूँ थे बाँधिया हरिया रुमाल,
बैठ्या थे तंवरा उमणा दुमणा हा,
बैठ्या ओ थे ओ खरडो बिछाय।।


थे हड़बू म्हाने मौसा बोलो हो,
बाप जी ने जाणे भाई जुग संसार,
भीरा से पहली डाली बाई सीधा हा,
पीछे पूग्या भाई सत अवतार।।


रळ मिळ तंवरा मतों रे उपायों रे हे,
जा खोदी पीरा की पटसाल,
केसर केवड़ा किस्तूरी महके हे,
पीरजी बोल्या भाई छप्पन पीयाळ।।


काबा होहियो खोस के खाहियो हे,
बिक जाहियो भाने के लार,
हरि शरणे में भाटी हरजी बोले रे हे,
बोले सांकलों सोच विचार।।


गुरु की दुआई मैं तो,
झूठ कोनी बोला रे हे,
बापजी मिल्या म्हाने,
भुजा रे पसार,
बापजी ने जाणे,
भाई रे जुग संसार,
गुरु की दुआई मै तो,
झूठ कोनी बोलां रे हे।।

गायक श्री श्योपत जी पँवार।
प्रेषक रामेश्वर लाल पँवार।
आकाशवाणी सिंगर।
9785126052

Download PDF (गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप)

Download the PDF of song ‘Guru Ki Duhai Main To Jhuth Koni Bola Re Bhajan ‘.

Download PDF: गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप

Guru Ki Duhai Main To Jhuth Koni Bola Re Bhajan Lyrics (English Transliteration)

guru kI duAI maiM to,
jhUTha konI bolA re he|

dohA rAmA morI rAkhiyo,
abake DorI hAtha,
aura nahIM mhAre Asaro,
Apa binA raghunAtha|


guru kI duAI maiM to,
jhUTha konI bolA re he,
bApajI milyA mhAne,
bhujA re pasAra,
bApajI ne jANe,
bhAI re juga saMsAra,
guru kI duAI maiM to,
jhUTha konI bolAM re he||


uड़tI bAta beMgaTI meM AI re he,
haड़bU kare mana meM socha vichAra,
parde ho gayA pRRithvI kA rAjA re he,
bApajI ne jANe juga saMsAra||


turaMga pilANa chaढ़iyA haड़bU mArga he,
nirakha rayA dharA re giganAra,
mukha meM chuNa maMDoLI leke AI rAmA hA,
hariye taravara baiThI Aya||


nIlo nIlo ghoDoM rAmA hAthA mAI selo re he,
AvatA dikhe ekala asavAra,
mele kI jAla milyA mausiyAyarA,
jAjama dInI re jugata kara DhALa,
motI chUra miThAI bAbo bAMTe re he,
amalA taNI dhaNI kare manavAra||


ke haड़bU suNo sidda rAmA re he,
kiNa dokhI to uड़AI thorI bAta,
keI nara kUड़A bhAI keI nara sA.NchA re he,
mana ke mate bhAI chAle saMsAra||


haड़bU chAlo nI ruNechA hA,
maiM AvAM thore lAro lAra,
ratna kaToroM mAtA maiNAde ne deyo re he,
bhela geDiyo bhIramade re hAtha,
vedoM rI pustaka dAdosA ne deyo re he,
taMvaroM ne deyo mhArI rAmo rAma||


donUM vIra saha joड़e chaढ़iyA hA,
ne pakaड़I bAge rI sAla,
samandoM rI bUnda samanda mAhI milagI hI,
kise ThikANe herU jAya||


sirakha pataranA hiMgalU DholiyA hA,
kyU.N the bA.NdhiyA hariyA rumAla,
baiThyA the taMvarA umaNA dumaNA hA,
baiThyA o the o kharaDo biChAya||


the haड़bU mhAne mausA bolo ho,
bApa jI ne jANe bhAI juga saMsAra,
bhIrA se pahalI DAlI bAI sIdhA hA,
pIChe pUgyA bhAI sata avatAra||


raLa miLa taMvarA matoM re upAyoM re he,
jA khodI pIrA kI paTasAla,
kesara kevaड़A kistUrI mahake he,
pIrajI bolyA bhAI Chappana pIyALa||


kAbA hohiyo khosa ke khAhiyo he,
bika jAhiyo bhAne ke lAra,
hari sharaNe meM bhATI harajI bole re he,
bole sAMkaloM socha vichAra||


guru kI duAI maiM to,
jhUTha konI bolA re he,
bApajI milyA mhAne,
bhujA re pasAra,
bApajI ne jANe,
bhAI re juga saMsAra,
guru kI duAI mai to,
jhUTha konI bolAM re he||

gAyaka shrI shyopata jI pa.NvAra|
preShaka rAmeshvara lAla pa.NvAra|
AkAshavANI siMgara|
9785126052

गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप Video

गुरु की दुआई मैं तो झूठ कोनी बोला रे हड़बूजी रामदेव जी मिलाप Video

Browse Temples in India