हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो लिरिक्स

Hath Jod Ne Karu Vinti Mari Jagdamba Maay

हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो लिरिक्स (हिन्दी)

हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय,
ए मारी चामुंडा ए माय,
राखो थे बालूड़ा री लाज,
मावड़ी ये भवानी,
राखो थे भगता री लाज,
मावड़ी ये माँ।।


माँ ने तो भावे माता चूरमो,
ये मारी जगदम्बे माय,
लागे थारे लाडूड़ा रो भोग,
मावड़ी ये भवानी,
लागे थारे लाडूड़ा रो भोग,
मावड़ी ये।।


काई सुता वो सुखभर नींद में,
मारी नागणेशी माय,
ए मारी चामुंडा ये माय,
कांई थारे कानां छायो बेर,
मावड़ी ये भवानी,
कांई थारे काना छायो बेर,
मावड़ी ये।।


काजल टिकी सोवे चुड़लो ये,
मारी जगदम्बे मां,
ए मारी आवारा ये माय,
सोवे थाने सोलह सिंगार,
मावड़ी ये भवानी,
सोवे थाने सोलह सिंगार,
मावड़ी ये।।


कांई थारे पग में कांटो भागियो,
ये मारी जगदम्बे माय,
ए मारी चामुंडा ये माय,
कटोड़े लगाई अतरी देर,
मावड़ी ये भवानी,
कतोड़े लगाई अतरी देर,
मावड़ी ये।।


कोई शक्ति रा थे हो अवतार,
मारी आवरा ये माय,
ए मारी जोगणी ये माय,
आया मै थारोड़े दरबार,
मावड़ी ये भवानी,
आया मै थारोड़े दरबार,
मावड़ी ये।।


आउ जगदम्बा माऊ धोगवा,
कोई नवराता रे माय,
परचा थे देवो हाथु हाथ,
मावड़ी ये भवानी,
परचा थे देवो हाथु हाथ,
मावड़ी ये।।


मारी परभारी सुनजो विनती,
ये मारी चामुंडा माय,
राखो थे बालूड़ा री लाज,
मावड़ी ये भवानी,
राखो थे भगता री लाज,
मावड़ी ये।।


हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय,
ए मारी चामुंडा ए माय,
राखो थे बालूड़ा री लाज,
मावड़ी ये भवानी,
राखो थे भगता री लाज,
मावड़ी ये माँ।।

See also  थोड़ा थोड़ा हरि का भजन करले चेतावनी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

प्रेषक रोशन कुमावत भेरुखेड़ा।
8770943301

Download PDF (हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो)

Download the PDF of song ‘Hath Jod Ne Karu Vinti Mari Jagdamba Maay ‘.

Download PDF: हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो

Hath Jod Ne Karu Vinti Mari Jagdamba Maay Lyrics (English Transliteration)

hAtha joड़ne karU vinatI,
mArI jagadambA mAya,
e mArI chAmuMDA e mAya,
rAkho the bAlUड़A rI lAja,
mAvaड़I ye bhavAnI,
rAkho the bhagatA rI lAja,
mAvaड़I ye mA.N||


mA.N ne to bhAve mAtA chUramo,
ye mArI jagadambe mAya,
lAge thAre lADUड़A ro bhoga,
mAvaड़I ye bhavAnI,
lAge thAre lADUड़A ro bhoga,
mAvaड़I ye||


kAI sutA vo sukhabhara nIMda meM,
mArI nAgaNeshI mAya,
e mArI chAmuMDA ye mAya,
kAMI thAre kAnAM ChAyo bera,
mAvaड़I ye bhavAnI,
kAMI thAre kAnA ChAyo bera,
mAvaड़I ye||


kAjala TikI sove chuड़lo ye,
mArI jagadambe mAM,
e mArI AvArA ye mAya,
sove thAne solaha siMgAra,
mAvaड़I ye bhavAnI,
sove thAne solaha siMgAra,
mAvaड़I ye||


kAMI thAre paga meM kAMTo bhAgiyo,
ye mArI jagadambe mAya,
e mArI chAmuMDA ye mAya,
kaToड़e lagAI atarI dera,
mAvaड़I ye bhavAnI,
katoड़e lagAI atarI dera,
mAvaड़I ye||


koI shakti rA the ho avatAra,
mArI AvarA ye mAya,
e mArI jogaNI ye mAya,
AyA mai thAroड़e darabAra,
mAvaड़I ye bhavAnI,
AyA mai thAroड़e darabAra,
mAvaड़I ye||


Au jagadambA mAU dhogavA,
koI navarAtA re mAya,
parachA the devo hAthu hAtha,
mAvaड़I ye bhavAnI,
parachA the devo hAthu hAtha,
mAvaड़I ye||


mArI parabhArI sunajo vinatI,
ye mArI chAmuMDA mAya,
rAkho the bAlUड़A rI lAja,
mAvaड़I ye bhavAnI,
rAkho the bhagatA rI lAja,
mAvaड़I ye||

See also  याद घणी आवे माता ओलू घणी आवे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


hAtha joड़ne karU vinatI,
mArI jagadambA mAya,
e mArI chAmuMDA e mAya,
rAkho the bAlUड़A rI lAja,
mAvaड़I ye bhavAnI,
rAkho the bhagatA rI lAja,
mAvaड़I ye mA.N||

preShaka roshana kumAvata bherukheड़A|
8770943301

हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो Video

हाथ जोड़ने करू विनती कांई थारे पग में कांटो भागियो Video

Browse all bhajans by roshan kumavat

Browse Temples in India