है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो | Lyrics, Video | Ganesh Bhajans
है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो | Lyrics, Video | Ganesh Bhajans

है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो लिरिक्स

he ghanyaank maharaj mahare angana aawo

है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो लिरिक्स (हिन्दी)

है गणनायक महाराज , म्हारे आँगन आवो आज
है गोरी सुत , गणराज ,म्हारे आँगन आवो आज
चारो ओर ,एक ही शोर , आओ है गणराज
शिव के दुलारे राखो ,तुम अब भक्तो की लाज
है गणनायक महाराज ….

हो ..आओ मूषक वाहन देवा , हाँ देवा
ओ गणराजा करा में थारी सेवा
रिद्धि और सिद्धि लाओ , हाँ लाओ
देवा आँगन में आकर रस बरसाओ
चारो ओर ,एक ही शोर , आओ है गणराज
शिव के दुलारे राखो , तुम अब भक्तो की लाज
है गणनायक महाराज ….

हो देवा , आनंद मंगल करजो , हाँ करजो
दुख संकट ने पल में बाबा हरजो
सुख सम्पति भरपूर दीजो , हाँ दीजो
बाबा भक्ता रे घर मे सदा ही रहजो
चारो ओर ,एक ही शोर , आओ है गणराज
शिव के दुलारे राखो ,तुम अब भक्तो की लाज
है गणनायक महाराज ….

महीना भादव का आया , हाँ आया
गणेश उत्सव का रंग घर घर में छाया
हो आये ” दिलबर ” ये गणराज ,  हाँ गणराज
कहे विक्रम ये भक्तो के सिरताज
चारो ओर ,एक ही शोर , आओ है गणराज
शिव के दुलारे राखो , तुमअब भक्तो की लाज
है गणनायक महाराज ….
         

Download PDF (है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो)

है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो

See also  गोरा के लाल को मिल कर मनाइए Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

Download PDF: है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो

है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो Lyrics Transliteration (English)

hai gaNanAyaka mahArAja , mhAre A.Ngana Avo Aja
hai gorI suta , gaNarAja ,mhAre A.Ngana Avo Aja
chAro ora ,eka hI shora , Ao hai gaNarAja
shiva ke dulAre rAkho ,tuma aba bhakto kI lAja
hai gaNanAyaka mahArAja ….

ho ..Ao mUShaka vAhana devA , hA.N devA
o gaNarAjA karA meM thArI sevA
riddhi aura siddhi lAo , hA.N lAo
devA A.Ngana meM Akara rasa barasAo
chAro ora ,eka hI shora , Ao hai gaNarAja
shiva ke dulAre rAkho , tuma aba bhakto kI lAja
hai gaNanAyaka mahArAja ….

ho devA , AnaMda maMgala karajo , hA.N karajo
dukha saMkaTa ne pala meM bAbA harajo
sukha sampati bharapUra dIjo , hA.N dIjo
bAbA bhaktA re ghara me sadA hI rahajo
chAro ora ,eka hI shora , Ao hai gaNarAja
shiva ke dulAre rAkho ,tuma aba bhakto kI lAja
hai gaNanAyaka mahArAja ….

mahInA bhAdava kA AyA , hA.N AyA
gaNesha utsava kA raMga ghara ghara meM ChAyA
ho Aye ” dilabara ” ye gaNarAja ,  hA.N gaNarAja
kahe vikrama ye bhakto ke siratAja
chAro ora ,eka hI shora , Ao hai gaNarAja
shiva ke dulAre rAkho , tumaaba bhakto kI lAja
hai gaNanAyaka mahArAja ….
         

है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो Video

है गणनायक महाराज म्हारे आँगन आवो Video

Browse all bhajans by Vikarm Gundiya

Browse Temples in India

Recent Posts