हिवड़े लगावे दादी चाव से | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
हिवड़े लगावे दादी चाव से | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

हिवड़े लगावे दादी चाव से लिरिक्स

hiwade lagawe dadi chav se

हिवड़े लगावे दादी चाव से लिरिक्स (हिन्दी)

दुःख का जब बादल छावे कोई न धीर बंधावे,
हिवड़े लगावे दादी चाव से माहने,

आफत जब आवे माह में सब नजर मोड़े जी,
झूठा दुनिया का रिश्ता पल भर में तोड़े जी,
दादी जी सु प्रेम पुराना महाने हर कदम निभानो हिवड़े लगावै दादी चाव से,
दुःख का जब बादल छावे कोई न धीर बंधावे,
हिवड़े लगावे दादी चाव से माहने,

आवे आनंद है माहने गुण थारा गावा जी,
पलका जब खोला ठाका दर्शन मैं पावा जी,
याद ली आवे माहने हिचका सतावे माहने,
हिवड़े लगावै दादी चाव से,

घर घर में डंका बाजे सब मंगल गावे जी,
भगता की लाज बचावण दादी खुद आवे जी,
सोइ चिंता न कोई जाएगी तकदीर है सोइ,
हिवड़े लगावे दादी चाव से,

Download PDF (हिवड़े लगावे दादी चाव से)

हिवड़े लगावे दादी चाव से

Download PDF: हिवड़े लगावे दादी चाव से

हिवड़े लगावे दादी चाव से Lyrics Transliteration (English)

duHkha kA jaba bAdala ChAve koI na dhIra baMdhAve,
hivaDa़e lagAve dAdI chAva se mAhane,

Aphata jaba Ave mAha meM saba najara moDa़e jI,
jhUThA duniyA kA rishtA pala bhara meM toDa़e jI,
dAdI jI su prema purAnA mahAne hara kadama nibhAno hivaDa़e lagAvai dAdI chAva se,
duHkha kA jaba bAdala ChAve koI na dhIra baMdhAve,
hivaDa़e lagAve dAdI chAva se mAhane,

Ave AnaMda hai mAhane guNa thArA gAvA jI,
palakA jaba kholA ThAkA darshana maiM pAvA jI,
yAda lI Ave mAhane hichakA satAve mAhane,
hivaDa़e lagAvai dAdI chAva se,

ghara ghara meM DaMkA bAje saba maMgala gAve jI,
bhagatA kI lAja bachAvaNa dAdI khuda Ave jI,
soi chiMtA na koI jAegI takadIra hai soi,
hivaDa़e lagAve dAdI chAva se,

See also  आप आए हमारे आँगन में स्वागतम स्वागतम मेरे प्रियतम Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

हिवड़े लगावे दादी चाव से Video

हिवड़े लगावे दादी चाव से Video

Browse all bhajans by Akansha Mittal

Browse Temples in India