जद जद माँ रोली घोलू | Lyrics, Video | Durga Bhajans
जद जद माँ रोली घोलू | Lyrics, Video | Durga Bhajans

जद जद माँ रोली घोलू लिरिक्स

jd jd maa roli gholu

जद जद माँ रोली घोलू लिरिक्स (हिन्दी)

जद जद माँ रोली घोलू मेरे मन में यो आवे
किन विध सथियों मांडू जो दादी ने बाहवे
जद जद माँ रोली घोलू मेरे मन में यो आवे

देली में धोकर के थारा चरण पखारू माँ
थारी चोकठ ने दादी हाथा सु बहारू माँ
किन विध अरदास करू मैं दादी खुश हो जावे,
किन विध सथियों मांडू जो दादी ने बाहवे
जद जद माँ रोली घोलू मेरे मन में यो आवे

मेहँदी की टिकी सु थारा हाथ रचाऊ माँ
रोली सी माथे पर थारे तिलक लगाऊ माँ
किन विध मैं थाणे रिजाऊ पो  बारह हो जावे
किन विध सथियों मांडू जो दादी ने बाहवे
जद जद माँ रोली घोलू मेरे मन में यो आवे

अक्षत ले हाथा में थारे थोक लगाऊ माँ
पुडा को भोग लगा थारे चिटकी चडाऊ माँ
किन बिध यो हर्ष कहवे थारी किरपा हो जावे
किन विध सथियों मांडू जो दादी ने बाहवे
जद जद माँ रोली घोलू मेरे मन में यो आवे

Download PDF (जद जद माँ रोली घोलू)

जद जद माँ रोली घोलू

Download PDF: जद जद माँ रोली घोलू

जद जद माँ रोली घोलू Lyrics Transliteration (English)

jada jada mA.N rolI gholU mere mana meM yo Ave
kina vidha sathiyoM mAMDU jo dAdI ne bAhave
jada jada mA.N rolI gholU mere mana meM yo Ave

delI meM dhokara ke thArA charaNa pakhArU mA.N
thArI chokaTha ne dAdI hAthA su bahArU mA.N
kina vidha aradAsa karU maiM dAdI khusha ho jAve,
kina vidha sathiyoM mAMDU jo dAdI ne bAhave
jada jada mA.N rolI gholU mere mana meM yo Ave

meha.NdI kI TikI su thArA hAtha rachAU mA.N
rolI sI mAthe para thAre tilaka lagAU mA.N
kina vidha maiM thANe rijAU po  bAraha ho jAve
kina vidha sathiyoM mAMDU jo dAdI ne bAhave
jada jada mA.N rolI gholU mere mana meM yo Ave

akShata le hAthA meM thAre thoka lagAU mA.N
puDA ko bhoga lagA thAre chiTakI chaDAU mA.N
kina bidha yo harSha kahave thArI kirapA ho jAve
kina vidha sathiyoM mAMDU jo dAdI ne bAhave
jada jada mA.N rolI gholU mere mana meM yo Ave

See also  लेना भक्तों की खबरिया जग जननी Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

जद जद माँ रोली घोलू Video

जद जद माँ रोली घोलू Video

Bhajan :- Jad Jad Maa Roli Gholu

Singer :- Swati Agarwal ( 8967612299 )

Lyrics :- Vinod Agarwal Harsh ( 9831295444 )

Music :- Debasish Das

Label :- SCI

Copyright :- SCI BHAJAN OFFICIAL

Browse all bhajans by Swati Agarwal

Browse Temples in India