करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans
करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans

करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय लिरिक्स

karo to acchi karo or buri vicharo naay

करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय लिरिक्स (हिन्दी)

करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय,
कसर पड़े ज्यूँ मति करो इण ओछी उमर रे माय,

होई जाओ संत सुधारो थारी काया जी,
अपने धनीयारा मारग झीणा है ओ रावल माल,
समझयोड़ा हो तो झीणो रे मार्ग हालो जी,
रथ ने घोड़ा ने धीमा हाको
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी….

ऊंडा ऊंडा नीर अथंग जल भरियो जी,
बेरूडा रो थाक नहीं आयो,
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी…….

कड़वा रे नीम निम्बोल्या ज्यारी मीठी जी,
कुण नर मिसरी मिलाई है,
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी………

बैठ हथायां माल झूठ मत बोलो जी,
पंच पंचो रे माहि जावे,
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी………

अरे घर री तो खांड करकरी लागे जी
गुड़ तो चोरी रो मीठो लागे,
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी………

पराई नार आँगणिया में ऊबी जी,
ज्याने बेनर के बतलावो,
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी………

उजड़ खेता में बीज मति बावो जी,
हाँसल हाथ कोनी आवे है,
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी……..

दोई कर जोड़ रानी रूपादे जी बोले जी,
अपने धणीयो ने समझाया है,
ओ रावल माल होय जाओ संत,
सुधारो थारी काया जी…..

See also  चुनरिया मात भवानी की मैंने जयपुर से मंगवाई Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF (करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय)

करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय

Download PDF: करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय

करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय Lyrics Transliteration (English)

karo to AChI karo aura burI vichAro nAya,
kasara paDa़e jyU.N mati karo iNa oChI umara re mAya,

hoI jAo saMta sudhAro thArI kAyA jI,
apane dhanIyArA mAraga jhINA hai o rAvala mAla,
samajhayoDa़A ho to jhINo re mArga hAlo jI,
ratha ne ghoDa़A ne dhImA hAko
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI….

UMDA UMDA nIra athaMga jala bhariyo jI,
berUDA ro thAka nahIM Ayo,
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI…….

kaDa़vA re nIma nimbolyA jyArI mIThI jI,
kuNa nara misarI milAI hai,
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI………

baiTha hathAyAM mAla jhUTha mata bolo jI,
paMcha paMcho re mAhi jAve,
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI………

are ghara rI to khAMDa karakarI lAge jI
guDa़ to chorI ro mITho lAge,
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI………

parAI nAra A.NgaNiyA meM UbI jI,
jyAne benara ke batalAvo,
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI………

ujaDa़ khetA meM bIja mati bAvo jI,
hA.Nsala hAtha konI Ave hai,
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI……..

doI kara joDa़ rAnI rUpAde jI bole jI,
apane dhaNIyo ne samajhAyA hai,
o rAvala mAla hoya jAo saMta,
sudhAro thArI kAyA jI…..

करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय Video

करो तो आछी करो और बुरी विचारो नाय Video

See also  कोई अवतार लेके आओ श्री राम जी | Lyrics, Video | Raam Bhajans

Bhajan ; Kalyug Jala Deto Aave re
Singer : Sunita Swami Jhorda { Nagaur }
Music ; Raju Swami : 7568324470
Recording : Swami Studio Nagaur
Video : Krishna Rajasthani & SRJ MUSIC

Browse all bhajans by Sunita Swami

Browse Temples in India