कावड़ लयावागे भोले की | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
कावड़ लयावागे भोले की | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

कावड़ लयावागे भोले की लिरिक्स

kawad lyaawage bhole ki kawad lyaawage

कावड़ लयावागे भोले की लिरिक्स (हिन्दी)

कावड़ का मेला आया रे भोले का जादू छाया रे,
नील कंठ पे जाके सारे धूम मचावा गे,
कावड़ लयावागे भोले की कावड़ ल्यावागे,

सब से पहले गंगा जी में जाके घोते लावा,
हरिद्वार में बम बम की हम जय जय भुलावा,
शिव भगता के संग में झूमा नाचा गावा गे,
कावड़ लयावागे भोले की कावड़ ल्यावागे,

दिल्ली यूपी हरयाणे से जा भगता का टोला,
भोले नाथ का तीन लोक में माच रहा से रोला,
भोले नाथ से मिल के फुले नहीं समावा गे,
कावड़ लयावागे भोले की कावड़ ल्यावागे,

भीम सेन तू देर करे न  जल्दी कर ले तयारी,
सवान के महीने में भोला बात देख रहा म्हारी,
भोले नाथ से हम भी घुट घुट के बतलावा गे,
कावड़ लयावागे भोले की कावड़ ल्यावागे,

Download PDF (कावड़ लयावागे भोले की)

कावड़ लयावागे भोले की

Download PDF: कावड़ लयावागे भोले की

कावड़ लयावागे भोले की Lyrics Transliteration (English)

kAvaDa़ kA melA AyA re bhole kA jAdU ChAyA re,
nIla kaMTha pe jAke sAre dhUma machAvA ge,
kAvaDa़ layAvAge bhole kI kAvaDa़ lyAvAge,

saba se pahale gaMgA jI meM jAke ghote lAvA,
haridvAra meM bama bama kI hama jaya jaya bhulAvA,
shiva bhagatA ke saMga meM jhUmA nAchA gAvA ge,
kAvaDa़ layAvAge bhole kI kAvaDa़ lyAvAge,

dillI yUpI harayANe se jA bhagatA kA TolA,
bhole nAtha kA tIna loka meM mAcha rahA se rolA,
bhole nAtha se mila ke phule nahIM samAvA ge,
kAvaDa़ layAvAge bhole kI kAvaDa़ lyAvAge,

bhIma sena tU dera kare na  jaldI kara le tayArI,
savAna ke mahIne meM bholA bAta dekha rahA mhArI,
bhole nAtha se hama bhI ghuTa ghuTa ke batalAvA ge,
kAvaDa़ layAvAge bhole kI kAvaDa़ lyAvAge,

कावड़ लयावागे भोले की Video

कावड़ लयावागे भोले की Video

Browse Temples in India