काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो लिरिक्स

Kaya Rupi Chunadi Me Rang Chadh Gayo

काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो लिरिक्स (हिन्दी)

काया रूपी चुनड़ी में,
रंग चढ़ ग्यो।

दोहा मुरली वाले सांवरा,
तेरी मुरली नेक बजाई,
इण मुरली में मारो मन बसो,
कान्हा एकर और बजाए।

काया रूपी चुनड़ी मे,
रंग चढ़ ग्यो,
मुरली वालों सांवरो,
मारे मन बसग्यो।।


काया रूपी चुनड़ी में,
खाटू में रंगाऊली,
ओढ के चुनड़ी मे,
श्याम आगे जाऊंला,
ओर रंग ओढू कोनी,
हियो नटग्यो,
मुरली वालों सांवरो,
मारे मन बसग्यो।।


बाजरे की रोटी साग,
फलया को बंनाऊला,
बैठ के आंगणिये मेरे,
श्याम ने जीमाऊला,
धाबलियो ओले,
खिचड़ो चट करग्यो,
मुरली वालों सांवरो,
मारे मन बसग्यो।।


चांदणी बारस की,
जोत जगाऊंली,
बैठ के आगणिये,
मेरे श्याम ने रिझाऊली,
घीरत बाती की,
ज्योत करलो,
मुरली वालों सांवरो,
मारे मन बसग्यो।।


केशरियो निशान लेके,
खाटू मे आऊला,
तन मन धन मै,
सब ही लुटाऊला,
साचो तो सेठ धणी,
श्याम मिलग्यो,
मुरली वालों सांवरो,
मारे मन बसग्यो।।


रामदास जी बाबा,
आपरा पुजारी है,
बालाजी री भग्त मण्डली,
गावे महिमा थारी है,
श्यामजी रो नाम,
दिन रात रटल्यो,
मुरली वालों सांवरो,
मारे मन बसग्यो।।


काया रूपी चुनड़ी मे,
रंग चढ़ ग्यो,
मुरली वालों सांवरो,
मारे मन बसग्यो।।

प्रेषक सुभाष सारस्वा काकड़ा
9024909170

Download PDF (काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो)

Download the PDF of song ‘Kaya Rupi Chunadi Me Rang Chadh Gayo ‘.

Download PDF: काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो

Kaya Rupi Chunadi Me Rang Chadh Gayo Lyrics (English Transliteration)

kAyA rUpI chunaDa़I meM,
raMga chaढ़ gyo|

See also  गाँव भीनमाल समदरियो हिलोरा ले खीमज माँ भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

dohA muralI vAle sAMvarA,
terI muralI neka bajAI,
iNa muralI meM mAro mana baso,
kAnhA ekara aura bajAe|

kAyA rUpI chunaDa़I me,
raMga chaढ़ gyo,
muralI vAloM sAMvaro,
mAre mana basagyo||


kAyA rUpI chunaDa़I meM,
khATU meM raMgAUlI,
oDha ke chunaDa़I me,
shyAma Age jAUMlA,
ora raMga oDhU konI,
hiyo naTagyo,
muralI vAloM sAMvaro,
mAre mana basagyo||


bAjare kI roTI sAga,
phalayA ko baMnAUlA,
baiTha ke AMgaNiye mere,
shyAma ne jImAUlA,
dhAbaliyo ole,
khichaDa़o chaTa karagyo,
muralI vAloM sAMvaro,
mAre mana basagyo||


chAMdaNI bArasa kI,
jota jagAUMlI,
baiTha ke AgaNiye,
mere shyAma ne rijhAUlI,
ghIrata bAtI kI,
jyota karalo,
muralI vAloM sAMvaro,
mAre mana basagyo||


keshariyo nishAna leke,
khATU me AUlA,
tana mana dhana mai,
saba hI luTAUlA,
sAcho to seTha dhaNI,
shyAma milagyo,
muralI vAloM sAMvaro,
mAre mana basagyo||


rAmadAsa jI bAbA,
AparA pujArI hai,
bAlAjI rI bhagta maNDalI,
gAve mahimA thArI hai,
shyAmajI ro nAma,
dina rAta raTalyo,
muralI vAloM sAMvaro,
mAre mana basagyo||


kAyA rUpI chunaDa़I me,
raMga chaढ़ gyo,
muralI vAloM sAMvaro,
mAre mana basagyo||

preShaka subhASha sArasvA kAkaDa़A
9024909170

काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो Video

काया रूपी चुनड़ी में रंग चढ़ ग्यो मुरली वालों सांवरो Video

Browse Temples in India