कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन लिरिक्स

Kul Ro Karan Santo Hai Nahi

कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन लिरिक्स (हिन्दी)

कुल रो कारण सन्तों है नहीं,

दोहा सतगुरु बिन सोजी नहीं,
और सोजी सब घट माय,
रज्जब मक्की रे खेत में,
चिड़िया ने गम नाय।


कुल रो कारण सन्तों है नहीं,
सिंवरे ज्यारो सांई रे,
सिंवरू सिंवरू नर निर्भय भया,
देवा दरसिया घट माही रे,
कुल रो कारण सन्तो है नही।।


रिख इठियासी तापता,
एकण वन माही रे,
ज्यांमे तापे रे शबरी भीलणी,
त्यांमे अंतर नाही रे,
कुल रो कारण सन्तो है नही।।


किस्तूरी मूंगे मोल री,
राखे ज्यांरे रेही रे,
लखपतियों रे लादे नहीं,
वे कद रे मोलाई रे,
कुल रो कारण सन्तो है नही।।


भ्रांत पड़ी संसार में,
नर सुद्र कमाई रे,
उत्तम साहिब रो नाम है,
बाकी मिदम बणायी रे,
कुल रो कारण सन्तो है नही।।


भक्ति कमाई रविदास जी,
गुरु भेटिया मीरां बाई रे,
राणा जी परचो माँगियों,
गंगा आई कुंड माही रे,
कुल रो कारण सन्तो है नही।।


रामदास जी हर ने भेटिया,
खेडापे माही रे,
राजा प्रजा निवण करे,
साँची राम सगाई रे,
कुल रो कारण सन्तो है नही।।


कुल रो कारण सन्तो है नहीं,
सिंवरे ज्यारो सांई रे,
सिंवरू सिंवरू नर निर्भय भया,
देवा दरसिया घट माही रे,
कुल रो कारण सन्तो है नही।।

गायक प्रेम नाथ जी।
प्रेषक रामेश्वर लाल पँवार।
आकाशवाणी सिंगर।
9785126052

Download PDF (कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन )

Download the PDF of song ‘Kul Ro Karan Santo Hai Nahi ‘.

Download PDF: कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन

Kul Ro Karan Santo Hai Nahi Lyrics (English Transliteration)

kula ro kAraNa santoM hai nahIM,

dohA sataguru bina sojI nahIM,
aura sojI saba ghaTa mAya,
rajjaba makkI re kheta meM,
chiड़iyA ne gama nAya|


kula ro kAraNa santoM hai nahIM,
siMvare jyAro sAMI re,
siMvarU siMvarU nara nirbhaya bhayA,
devA darasiyA ghaTa mAhI re,
kula ro kAraNa santo hai nahI||


rikha iThiyAsI tApatA,
ekaNa vana mAhI re,
jyAMme tApe re shabarI bhIlaNI,
tyAMme aMtara nAhI re,
kula ro kAraNa santo hai nahI||


kistUrI mUMge mola rI,
rAkhe jyAMre rehI re,
lakhapatiyoM re lAde nahIM,
ve kada re molAI re,
kula ro kAraNa santo hai nahI||


bhrAMta paड़I saMsAra meM,
nara sudra kamAI re,
uttama sAhiba ro nAma hai,
bAkI midama baNAyI re,
kula ro kAraNa santo hai nahI||


bhakti kamAI ravidAsa jI,
guru bheTiyA mIrAM bAI re,
rANA jI paracho mA.NgiyoM,
gaMgA AI kuMDa mAhI re,
kula ro kAraNa santo hai nahI||


rAmadAsa jI hara ne bheTiyA,
kheDApe mAhI re,
rAjA prajA nivaNa kare,
sA.NchI rAma sagAI re,
kula ro kAraNa santo hai nahI||


kula ro kAraNa santo hai nahIM,
siMvare jyAro sAMI re,
siMvarU siMvarU nara nirbhaya bhayA,
devA darasiyA ghaTa mAhI re,
kula ro kAraNa santo hai nahI||

gAyaka prema nAtha jI|
preShaka rAmeshvara lAla pa.NvAra|
AkAshavANI siMgara|
9785126052

कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन Video

कुल रो कारण सन्तों है नहीं देसी भजन Video

Browse all bhajans by prem nath ji

Browse Temples in India