लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम लिरिक्स

leva dadi ji ro naam mahane duniya se ke kaam

लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम लिरिक्स (हिन्दी)

लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम,
दादी जी के चरना में तो माहरा चारो धाम,
लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम

झुंझनू नगर में दादी जी को मंदिर बड़ो ही भारी,
बैठी है दरबार लगा के जगत सेठानी म्हारी,
दर्शन करता ही हो जावे भगता रो कल्याण,
लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम

नाम जप्या दादी को म्हारे विपदा कभी न आवे,
आने से पहले ही म्हारा सब संकट कट जावे,
अब तो झुँझन वाली मैया राखे मारो ध्यान,
लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम

मैया के दरबार मैं तो जब से बना हु चाकर,
चकम गई है किस्मत म्हारी शरण में इनकी आकर,
देखके ठाठ बाठ महारा दुनिया है हैरान ,
लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम

Download PDF (लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम)

लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम

Download PDF: लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम

लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम Lyrics Transliteration (English)

levA dAdI jI ro nAma mhAne duniyA se ke kAma,
dAdI jI ke charanA meM to mAharA chAro dhAma,
levA dAdI jI ro nAma mhAne duniyA se ke kAma

jhuMjhanU nagara meM dAdI jI ko maMdira baDa़o hI bhArI,
baiThI hai darabAra lagA ke jagata seThAnI mhArI,
darshana karatA hI ho jAve bhagatA ro kalyANa,
levA dAdI jI ro nAma mhAne duniyA se ke kAma

nAma japyA dAdI ko mhAre vipadA kabhI na Ave,
Ane se pahale hI mhArA saba saMkaTa kaTa jAve,
aba to jhu.Njhana vAlI maiyA rAkhe mAro dhyAna,
levA dAdI jI ro nAma mhAne duniyA se ke kAma

maiyA ke darabAra maiM to jaba se banA hu chAkara,
chakama gaI hai kismata mhArI sharaNa meM inakI Akara,
dekhake ThATha bATha mahArA duniyA hai hairAna ,
levA dAdI jI ro nAma mhAne duniyA se ke kAma

लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम Video

लेवा दादी जी रो नाम म्हाने दुनिया से के काम Video

Browse all bhajans by Ujjwal Khakoliya

Browse Temples in India