माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम, | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम, | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम, लिरिक्स

mahro bedo paar lga dijiyo khatu vala shyaam

माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम, लिरिक्स (हिन्दी)

खाटू वाला श्याम महारा नीले वाला श्याम,
माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम,

बाबा टेर सुनो एह सबकी महारी नाव भवर में अटकी,
अटकी ने पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम,

घर घर में चर्चा थारी हे दीं दुखी हितकारी,
इस बालक ने अपना लीजियो खाटू वाला श्याम,

हे लखदातार कहाओ हे मोरछड़ी लेहराओ,
भगता ने दर्श दिखा दीजियो खाटू वाला श्याम,

दुनिया में तेज तिहारो चम चम के उजालो,
जीवन मे ज्योत जगा दीज्यो खाटू वाला श्याम,

Download PDF (माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम,)

माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम,

Download PDF: माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम,

माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम, Lyrics Transliteration (English)

khATU vAlA shyAma mahArA nIle vAlA shyAma,
mAharo beDa़o pAra lagA dIjiyo khATU vAlA shyAma,

bAbA Tera suno eha sabakI mahArI nAva bhavara meM aTakI,
aTakI ne pAra lagA dIjiyo khATU vAlA shyAma,

ghara ghara meM charchA thArI he dIM dukhI hitakArI,
isa bAlaka ne apanA lIjiyo khATU vAlA shyAma,

he lakhadAtAra kahAo he moraChaDa़I leharAo,
bhagatA ne darsha dikhA dIjiyo khATU vAlA shyAma,

duniyA meM teja tihAro chama chama ke ujAlo,
jIvana me jyota jagA dIjyo khATU vAlA shyAma,

माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम, Video

माहरो बेड़ो पार लगा दीजियो खाटू वाला श्याम, Video

Browse Temples in India