मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स लिरिक्स

Main Ke Bolu Maiya Ri Tane Sab Bata Ka Bera Se

मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स लिरिक्स (हिन्दी)

मैं के बोलूं मईया री,
तन्नै सब बातां का बैरा स,
पिछली साल घणे तारे,
पर इबके नम्बर मेरा स।।


तुं चहावः त फुटी,
तकदीर समरज्या पल भर में,
तुं चहावः त हाथां की,
लकीर बदलज्या पल भर में,
तुं चहावः त होवे उजाला,
ना त घोर अंधेरा स।।


मेरे अगड़ पड़ोसी सारे,
तन्नै सबका काम बणाया स,
किसे न गाडी लेली,
किसे न महल बणाया स,
यो के हाल बणाया स,
मेरा दो कमरां में डेरा स।।


तुं दोनु हाथ लुटावः,
तेरे घणे खजाने भरे पड़े,
हम रोटी पुरी करते,
ओर कमा कमा क मरे पड़े,
छप्पन करोड़ का बंफर खुलज्या,
इतणा माल भतेरा स।।


मेरा सपना पुरा होगा,
ना छोडी कदे आस मन्नै,
तुं सुणेगी विनती मेरी,
यो पक्का विस्वास मन्नै,
देर सही अंधेर नहीं,
नरसी ने इतणा बैरा स।।


मैं के बोलूं मईया री,
तन्नै सब बातां का बैरा स,
पिछली साल घणे तारे,
पर इबके नम्बर मेरा स।।

गायक नरेंद्र कौशिक जी।
प्रेषक राकेश कुमार जी।
खरक जाटान(रोहतक)
9992976579

Download PDF (मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स )

Download the PDF of song ‘Main Ke Bolu Maiya Ri Tane Sab Bata Ka Bera Se ‘.

Download PDF: मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स

Main Ke Bolu Maiya Ri Tane Sab Bata Ka Bera Se Lyrics (English Transliteration)

maiM ke bolUM maIyA rI,
tannai saba bAtAM kA bairA sa,
piChalI sAla ghaNe tAre,
para ibake nambara merA sa||

See also  झुंझुनू में प्यारा पंच देव दरबार है | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans


tuM chahAvaH ta phuTI,
takadIra samarajyA pala bhara meM,
tuM chahAvaH ta hAthAM kI,
lakIra badalajyA pala bhara meM,
tuM chahAvaH ta hove ujAlA,
nA ta ghora aMdherA sa||


mere agaड़ paड़osI sAre,
tannai sabakA kAma baNAyA sa,
kise na gADI lelI,
kise na mahala baNAyA sa,
yo ke hAla baNAyA sa,
merA do kamarAM meM DerA sa||


tuM donu hAtha luTAvaH,
tere ghaNe khajAne bhare paड़e,
hama roTI purI karate,
ora kamA kamA ka mare paड़e,
Chappana karoड़ kA baMphara khulajyA,
itaNA mAla bhaterA sa||


merA sapanA purA hogA,
nA ChoDI kade Asa mannai,
tuM suNegI vinatI merI,
yo pakkA visvAsa mannai,
dera sahI aMdhera nahIM,
narasI ne itaNA bairA sa||


maiM ke bolUM maIyA rI,
tannai saba bAtAM kA bairA sa,
piChalI sAla ghaNe tAre,
para ibake nambara merA sa||

gAyaka nareMdra kaushika jI|
preShaka rAkesha kumAra jI|
kharaka jATAna(rohataka)
9992976579

मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स Video

मैं के बोलूं मईया री तन्नै सब बातां का बैरा स Video

Browse all bhajans by Narendra Kaushik

Browse Temples in India