मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी लिरिक्स

Mane Bata De Kundi Sota Thavan Ka Ke Legi

मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी लिरिक्स (हिन्दी)

मने बता दे कुंडी सोटा,
ठावण का के लेगी,
ठाकै कुंडी सोटा घोटा,
लावण का के लेगी।।


भांग बिना मनै सरता कोन्या,
तूं जाने सै सारी,
मैं टेंशन मैं ऊपर तै या,
तेरी मरोड़ से भारी,
दिल की प्यारी आज मेरे,
मन भावण का के लेगी,
ठाकै कुंडी सोटा घोटा,
लावण का के लेगी।।


हम फक्कड़ अवधूत महात्मा,
कोई कहे सै योगी,
जिसका कोई इलाज नहीं,
हम राम नाम के रोगी,
तूं बतलावण जोगी टहल,
बजावण का के लेगी,
ठाकै कुंडी सोटा घोटा,
लावण का के लेगी।।


एक बार जो नशा चढ़ै तो,
चढै गात मैं मस्ती,
इस मस्ती तै अमृत की,
वर्षा दिन रात बरसती,
एक ज्योत जो चसती,
दर्शन करावण का के लेगी,
ठाकै कुंडी सोटा घोटा,
लावण का के लेगी।।


कदे कदे जब नशा उतरज्या,
मैं हरिद्वार मैं जाता,
नीलकंठ की पहाड़ी पै,
भक्तां नै दर्श कराता,
जन्म जन्म का नाता इनै,
निंभावण का के लेगी,
ठाकै कुंडी सोटा घोटा,
लावण का के लेगी।।


एक भगत मनै प्यारा लागै,
कृष्ण जुएं आला,
धोला भगत सोनीपत में,
भक्ति का सै चाला,
विनोद भगत नै ढाला,
भजन सुणावण का के लेगी,
ठाकै कुंडी सोटा घोटा,
लावण का के लेगी।।


मने बता दे कुंडी सोटा,
ठावण का के लेगी,
ठाकै कुंडी सोटा घोटा,
लावण का के लेगी।।

गायक / प्रेषक कृष्ण जुआं वाले
9813297388

Download PDF (मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी)

Download the PDF of song ‘Mane Bata De Kundi Sota Thavan Ka Ke Legi ‘.

Download PDF: मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी

Mane Bata De Kundi Sota Thavan Ka Ke Legi Lyrics (English Transliteration)

mane batA de kuMDI soTA,
ThAvaNa kA ke legI,
ThAkai kuMDI soTA ghoTA,
lAvaNa kA ke legI||


bhAMga binA manai saratA konyA,
tUM jAne sai sArI,
maiM TeMshana maiM Upara tai yA,
terI maroDa़ se bhArI,
dila kI pyArI Aja mere,
mana bhAvaNa kA ke legI,
ThAkai kuMDI soTA ghoTA,
lAvaNa kA ke legI||


hama phakkaDa़ avadhUta mahAtmA,
koI kahe sai yogI,
jisakA koI ilAja nahIM,
hama rAma nAma ke rogI,
tUM batalAvaNa jogI Tahala,
bajAvaNa kA ke legI,
ThAkai kuMDI soTA ghoTA,
lAvaNa kA ke legI||


eka bAra jo nashA chaDha़ai to,
chaDhai gAta maiM mastI,
isa mastI tai amRRita kI,
varShA dina rAta barasatI,
eka jyota jo chasatI,
darshana karAvaNa kA ke legI,
ThAkai kuMDI soTA ghoTA,
lAvaNa kA ke legI||


kade kade jaba nashA utarajyA,
maiM haridvAra maiM jAtA,
nIlakaMTha kI pahADa़I pai,
bhaktAM nai darsha karAtA,
janma janma kA nAtA inai,
niMbhAvaNa kA ke legI,
ThAkai kuMDI soTA ghoTA,
lAvaNa kA ke legI||


eka bhagata manai pyArA lAgai,
kRRiShNa jueM AlA,
dholA bhagata sonIpata meM,
bhakti kA sai chAlA,
vinoda bhagata nai DhAlA,
bhajana suNAvaNa kA ke legI,
ThAkai kuMDI soTA ghoTA,
lAvaNa kA ke legI||


mane batA de kuMDI soTA,
ThAvaNa kA ke legI,
ThAkai kuMDI soTA ghoTA,
lAvaNa kA ke legI||

gAyaka / preShaka kRRiShNa juAM vAle
9813297388

मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी Video

मने बता दे कुंडी सोटा ठावण का के लेगी Video

Browse all bhajans by krushana jua vale

Browse Temples in India