मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का लिरिक्स

Mehandipur Me Ilaj Hove Bhakto Har Ek Bimari Ka

मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का लिरिक्स (हिन्दी)

मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै,
भक्तों हर एक बिमारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का।।


मैंहदीपुर मैं जाके नै जो,
सच्ची हाजिरी लावै सै,
बालाजी फेर सारे संकट,
पल में दूर भगावै सै,
बाला जी पै झगड़ा मिटता,
भक्तों थारी म्हारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का।।


संकट बैरी जब भी सतावै,
भक्तों जब मजबूर करै,
लेकै हाथ में सोटा बाबा,
सबके दुखडे दुर करै,
मां अंजनी का लाल ख्याल यो,
करता दूनिया सारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का।।


कोए चेतक कोए मोटरसाइकिल,
कोए फरारी मांगै सै,
तेरा दास तो बाला जी ईब,
कृपा थारी मांगै सै,
राकेश कुमार तुं मजा लूट ले,
नौकरी सरकारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का।।


मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै,
भक्तों हर एक बिमारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का,
वो संकट काट रहा,
बाला जी दूनियां सारी का।।

लेखक एवं गायक
राकेश कुमार 9815421374

Download PDF (मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का)

Download the PDF of song ‘Mehandipur Me Ilaj Hove Bhakto Har Ek Bimari Ka ‘.

See also  मुरली आले की देखो हे मरोड़ सखियों भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF: मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का

Mehandipur Me Ilaj Hove Bhakto Har Ek Bimari Ka Lyrics (English Transliteration)

maiMhadIpura maiM IlAja hovai,
bhaktoM hara eka bimArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA||


maiMhadIpura maiM jAke nai jo,
sachchI hAjirI lAvai sai,
bAlAjI phera sAre saMkaTa,
pala meM dUra bhagAvai sai,
bAlA jI pai jhagaड़A miTatA,
bhaktoM thArI mhArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA||


saMkaTa bairI jaba bhI satAvai,
bhaktoM jaba majabUra karai,
lekai hAtha meM soTA bAbA,
sabake dukhaDe dura karai,
mAM aMjanI kA lAla khyAla yo,
karatA dUniyA sArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA||


koe chetaka koe moTarasAikila,
koe pharArI mAMgai sai,
terA dAsa to bAlA jI Iba,
kRRipA thArI mAMgai sai,
rAkesha kumAra tuM majA lUTa le,
naukarI sarakArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA||


maiMhadIpura maiM IlAja hovai,
bhaktoM hara eka bimArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA,
vo saMkaTa kATa rahA,
bAlA jI dUniyAM sArI kA||

lekhaka evaM gAyaka
rAkesha kumAra 9815421374

मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का Video

मैंहदीपुर मैं ईलाज होवै भक्तों हर एक बिमारी का Video

Browse all bhajans by rakesh kumar

Browse Temples in India