म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम लिरिक्स

mhare hivde mai bas gyo babo shyam

म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारे हिवडे में बस ग्यो बाबो श्याम, ले चालो मने श्याम कें
ले चालो मने श्याम के, ले चालो मने श्याम के
हो म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम, ले चालो मने श्याम के

खाटू में जाकर के, श्याम धणी के दर्शन पाऊं
एक नजर बाबा ने निरखू, जीवन सफल बनाऊं
हो मेरे, दिल में लगी है यही आस, ले चालो मने श्याम के
म्हारे हिवडे़ में बस ग्यो……

मूं दुनियां सूं हार गयो हूं, बाबा थारो सहारो
एक नजर किरपा की कर दयो, दुखडो मिटे हमारो
हो अब तो, थारो ही मने विश्वास, ले चालो मने श्याम के
म्हारे हिवड़े में बस ग्यो…..

थें ही म्हारा मात पिता हो, थें ही हो रुखवाड़ा
जीवन नैया डोल रही है, इसको देउ किनारा
हो शर्मा, याद करे दिन रात,
ले चालो मने श्याम के
म्हारे हिवड़े में बस ग्यो….

म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम, ले चालो मने श्याम के

Writer& singar – vijay sharma 9214579500

Download PDF (म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम)

म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम

Download PDF: म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम

म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम Lyrics Transliteration (English)

mhAre hivaDe meM basa gyo bAbo shyAma, le chAlo mane shyAma keM
le chAlo mane shyAma ke, le chAlo mane shyAma ke
ho mhAre hivaDa़e meM basa gyo bAbo shyAma, le chAlo mane shyAma ke

khATU meM jAkara ke, shyAma dhaNI ke darshana pAUM
eka najara bAbA ne nirakhU, jIvana saphala banAUM
ho mere, dila meM lagI hai yahI Asa, le chAlo mane shyAma ke
mhAre hivaDe़ meM basa gyo……

mUM duniyAM sUM hAra gayo hUM, bAbA thAro sahAro
eka najara kirapA kI kara dayo, dukhaDo miTe hamAro
ho aba to, thAro hI mane vishvAsa, le chAlo mane shyAma ke
mhAre hivaDa़e meM basa gyo…..

theM hI mhArA mAta pitA ho, theM hI ho rukhavADa़A
jIvana naiyA Dola rahI hai, isako deu kinArA
ho sharmA, yAda kare dina rAta,
le chAlo mane shyAma ke
mhAre hivaDa़e meM basa gyo….

mhAre hivaDa़e meM basa gyo bAbo shyAma, le chAlo mane shyAma ke

Writer& singar – vijay sharma 9214579500

म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम Video

म्हारे हिवड़े में बस ग्यो बाबो श्याम Video

Browse all bhajans by Pappu Sharma

Browse Temples in India