म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन लिरिक्स

Mhare Man Ki Baat Baba

म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारे मन की बात,
बाबा थारे से ना छानी हैं,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात।।

तर्ज एक तेरा साथ।


बालक म्हे हां थारा,
थे ही तो बस म्हारा,
ओ कुल का देवता,
आडा ही आया हो,
म्हाने बचाया हो,
ओ बाबा थे ही सदा,
भुला कैया श्याम,
थारी इतनी मेहरबानी हैं
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात।।


दुखड़ा का मारया हां,
पल्लो पसारया हां,
दयालु मेहर करो,
आ जाओ श्याम धणी,
ले हाथा मोर छड़ी,
थे मत ना देर करो,
अन्तर्यामी श्याम,
बोलो क्या कि खीचा तानी हैं,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात।।


नसीब खोटो है,
पर मालिक मोटो है,
तो डर किस बात को,
मनड़ो यो काचो है,
तू देव सांचो है,
रखवालो दिन रात को,
विपदा जो आई,
बाबा थाने ही सल्टाणी है,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात।।


बैगा सा आ जाओ,
धीरज बंधा जाओ,
घटा घनघोर है,
आया नई बनती क्या,
आनो ही पड़ती श्याम,
थारे पर जोर है,
डगमग डोले नांव,
थाने पार लगाणी है,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात।।


म्हारे मन की बात,
बाबा थारे से ना छानी हैं,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात।।

Singer : Rajni Rajasthani

Download PDF (म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन )

Download the PDF of song ‘Mhare Man Ki Baat Baba ‘.

See also  Holi Khele Re Rajasthani Holi Song by Kanchan Sapera

Download PDF: म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन

Mhare Man Ki Baat Baba Lyrics (English Transliteration)

mhAre mana kI bAta,
bAbA thAre se nA ChAnI haiM,
thAne lAja bachAnI haiM,
mhAre mana kI bAta||

tarja eka terA sAtha|


bAlaka mhe hAM thArA,
the hI to basa mhArA,
o kula kA devatA,
ADA hI AyA ho,
mhAne bachAyA ho,
o bAbA the hI sadA,
bhulA kaiyA shyAma,
thArI itanI meharabAnI haiM
thAne lAja bachAnI haiM,
mhAre mana kI bAta||


dukhaड़A kA mArayA hAM,
pallo pasArayA hAM,
dayAlu mehara karo,
A jAo shyAma dhaNI,
le hAthA mora Chaड़I,
the mata nA dera karo,
antaryAmI shyAma,
bolo kyA ki khIchA tAnI haiM,
thAne lAja bachAnI haiM,
mhAre mana kI bAta||


nasIba khoTo hai,
para mAlika moTo hai,
to Dara kisa bAta ko,
manaड़o yo kAcho hai,
tU deva sAMcho hai,
rakhavAlo dina rAta ko,
vipadA jo AI,
bAbA thAne hI salTANI hai,
thAne lAja bachAnI haiM,
mhAre mana kI bAta||


baigA sA A jAo,
dhIraja baMdhA jAo,
ghaTA ghanaghora hai,
AyA naI banatI kyA,
Ano hI paड़tI shyAma,
thAre para jora hai,
Dagamaga Dole nAMva,
thAne pAra lagANI hai,
thAne lAja bachAnI haiM,
mhAre mana kI bAta||


mhAre mana kI bAta,
bAbA thAre se nA ChAnI haiM,
thAne lAja bachAnI haiM,
mhAre mana kI bAta||

Singer : Rajni Rajasthani

म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन Video

म्हारे मन की बात बाबा थारे से ना छानी हैं भजन Video

Browse all bhajans by Rajani Rajasthani

Browse Temples in India