म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी लिरिक्स

Mhare Sar Pe Hai Maiyaji Ro Hath

म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी।।

तर्ज म्हारे सिर पे है बाबा जी।


जे कोई म्हारी मैया जी ने,
साँचे मन से ध्यावे,
काल कपाल भी मैया जी के,
भगता से घबरावे,
जे कोई पकड़्यो है,
मैया जी रो हाथ,
विको तो कोई काई करसी,
म्हारे सिर पर है मैया जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी।।


जो माँ पे बिस्वास करे वो,
खूंटी ताण के सोवे,
बठे प्रवेश करे ना कोई,
बाल ना बांको होवे,
जाके मन में नहीं है विस्वास,
बीको तो मैया कई करसी,
म्हारे सिर पर है मैया जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी।।


कलयुग माहि मैया म्हारी,
साँची नाम कमाई,
जद जद भीड़ पड़ी भगता पर,
दौड़ी दौड़ी आई,
या तो घट घट की जाणे सारी बात,
कोई तो म्हारो कई करसी,
म्हारे सिर पर है मैया जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी।।


म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी।।

Singer Saurabh-Madhukar

Download PDF (म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी )

Download the PDF of song ‘Mhare Sar Pe Hai Maiyaji Ro Hath ‘.

Download PDF: म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी

Mhare Sar Pe Hai Maiyaji Ro Hath Lyrics (English Transliteration)

mhAre sara para hai maiyA jI ro hAtha,
koI to mhAro kaI karasI||

See also  शरणा तेरा है ओ शरणा तेरा है हे मंगल की मूल भवानी शरणा तेरा है भजन लिरिक्स

tarja mhAre sira pe hai bAbA jI|


je koI mhArI maiyA jI ne,
sA.Nche mana se dhyAve,
kAla kapAla bhI maiyA jI ke,
bhagatA se ghabarAve,
je koI pakaड़yo hai,
maiyA jI ro hAtha,
viko to koI kAI karasI,
mhAre sira para hai maiyA jI ro hAtha,
koI to mhAro kaI karasI||


jo mA.N pe bisvAsa kare vo,
khUMTI tANa ke sove,
baThe pravesha kare nA koI,
bAla nA bAMko hove,
jAke mana meM nahIM hai visvAsa,
bIko to maiyA kaI karasI,
mhAre sira para hai maiyA jI ro hAtha,
koI to mhAro kaI karasI||


kalayuga mAhi maiyA mhArI,
sA.NchI nAma kamAI,
jada jada bhIड़ paड़I bhagatA para,
dauड़I dauड़I AI,
yA to ghaTa ghaTa kI jANe sArI bAta,
koI to mhAro kaI karasI,
mhAre sira para hai maiyA jI ro hAtha,
koI to mhAro kaI karasI||


mhAre sara para hai maiyA jI ro hAtha,
koI to mhAro kaI karasI||

Singer Saurabh-Madhukar

म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी Video

म्हारे सर पर है मैया जी रो हाथ कोई तो म्हारो कई करसी Video

Browse all bhajans by Saurabh Madhukar

Browse Temples in India