म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Lyrics

mhare sir par hai shyam dhani ro haanth rajasthani bhajan by Saurabh Madukar with lyrics and video

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Lyrics in Hindi

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी

जै कोई म्हारे श्याम धनि नै साँचे मन से ध्यावे
काल कपाल भी साँवरिये के भगतां से घबरावे
जै कोई पकड़्यो है बाबा जी रो हाँथ
बीको तो कोई काई करसी

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी

जो आंपे बिस्वास करे वो खूंटी तान के सोवे
बठे प्रवेश करे ना कोई बाल ना बांको होवे
जाके मन में नहीं है विस्वास,बांको तो बाबो काई करसी

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी

कलयुग को यो देव बड़ो, दुनिया में नाम कमायो
जद जद भीड़ पड़ी भगतां पर, दौड्यो दौड्यो आयो
यो तो घट घट की जाने सारी बात
कोई तो म्हारो काई करसी

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ
खाटू वाले रो साथ
कोई तो म्हारो काई करसी

संपर्क – +

Download PDF (म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Bhajans Bhakti Songs)

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Lyrics Bhajans Bhakti Songs

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Lyrics Transliteration (English)

mhaare sir par hai shyaam dhani ro haanth
koee to mhaaro kaee karasee

See also  कन्हैया तेरी मेहरबानी रहे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

jai koee mhaare shyaam dhani nai saanche man se dhyaave
kaal kapaal bhee saanvariye ke bhagataan se ghabaraave
jai koee pakadyo hai baaba jee ro haanth
beeko to koee kaee karasee

mhaare sir par hai shyaam dhani ro haanth
koee to mhaaro kaee karasee

jo aampe bisvaas kare vo khoontee taan ke sove
bathe pravesh kare na koee baal na baanko hove
jaake man mein nahin hai visvaas,baanko to baabo kaee karasee

mhaare sir par hai shyaam dhani ro haanth
koee to mhaaro kaee karasee

kalayug ko yo dev bado, duniya mein naam kamaayo
jad jad bheed padee bhagataan par, daudyo daudyo aayo
yo to ghat ghat kee jaane saaree baat
koee to mhaaro kaee karasee

mhaare sir par hai shyaam dhani ro haanth
khaatoo vaale ro saath
koee to mhaaro kaee karasee

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Video

म्हारे सिर पर है श्याम धनि रो हाँथ कोई तो म्हारो काई करसी Video

https://www.youtube.com/watch?v=cWlpTULQVhQ

Browse all bhajans by Saurabh Madhukar

Browse Temples in India