म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में लिरिक्स

Mharo Bilado Hai Kalajiya Ri Kor

म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर,
ओ मानीजे आका देश में,
ओ मारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर,
मानीजे आका देश में,
ओ जटे बली राजा रो मन्दिर बनीयो जोर,
अरे धर्म तो आवे जातरी।।


ओ जटे आई माता रो मन्दिर बनीयो जोर,
ओ जटे आई माता रो मन्दिर बनीयो जोर,
अरे धर्म तो आवे जातरी।।


ओ जटे त्रिलोकी रो नाथ आया पावना,
ओ जटे त्रिलोकी रो नाथ आया पावना,
ए मारे बली राजा रो परचो देखो जोर,
अरे मारे बली राजा रो परचो देखो जोर,
धर्म तो आवे जातरी।।


ओ जटे नवसतीयो रो मेलो लागे जोर,
ओ जटे नवसतीयो रो मेलो लागे जोर,
मानीजे आका देश में।।


ओ जटे आई माता रे केसर बरसे जोर,
ओ जटे आई माता रे केसर बरसे रोज,
सीरवी तो आवे जातरी।।


ए एतो ओमजी आचार्य शरना माय,
एतो ओमजी आचार्य तो शरना माय,
अनिल जी तो गावे रोजरा,
ए थारा ओमजी ने शरना मायने राखो,
चरना मे नित उठ आविया।।


म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर,
ओ मानीजे आका देश में,
ओ मारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर,
मानीजे आका देश में,
ओ जटे बली राजा रो मन्दिर बनीयो जोर,
अरे धर्म तो आवे जातरी।।

गायक मुकेश जी नायक।
प्रेषक मनीष सीरवी
9640557818

Download PDF (म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में)

Download the PDF of song ‘Mharo Bilado Hai Kalajiya Ri Kor ‘.

Download PDF: म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में

Mharo Bilado Hai Kalajiya Ri Kor Lyrics (English Transliteration)

mhAro bilADa़o hai kAlajIyA rI kora,
o mAnIje AkA desha meM,
o mAro bilADa़o hai kAlajIyA rI kora,
mAnIje AkA desha meM,
o jaTe balI rAjA ro mandira banIyo jora,
are dharma to Ave jAtarI||


o jaTe AI mAtA ro mandira banIyo jora,
o jaTe AI mAtA ro mandira banIyo jora,
are dharma to Ave jAtarI||


o jaTe trilokI ro nAtha AyA pAvanA,
o jaTe trilokI ro nAtha AyA pAvanA,
e mAre balI rAjA ro paracho dekho jora,
are mAre balI rAjA ro paracho dekho jora,
dharma to Ave jAtarI||


o jaTe navasatIyo ro melo lAge jora,
o jaTe navasatIyo ro melo lAge jora,
mAnIje AkA desha meM||


o jaTe AI mAtA re kesara barase jora,
o jaTe AI mAtA re kesara barase roja,
sIravI to Ave jAtarI||


e eto omajI AchArya sharanA mAya,
eto omajI AchArya to sharanA mAya,
anila jI to gAve rojarA,
e thArA omajI ne sharanA mAyane rAkho,
charanA me nita uTha AviyA||


mhAro bilADa़o hai kAlajIyA rI kora,
o mAnIje AkA desha meM,
o mAro bilADa़o hai kAlajIyA rI kora,
mAnIje AkA desha meM,
o jaTe balI rAjA ro mandira banIyo jora,
are dharma to Ave jAtarI||

gAyaka mukesha jI nAyaka|
preShaka manISha sIravI
9640557818

म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में Video

म्हारो बिलाड़ो है कालजीया री कोर मानीजे आका देश में Video

Browse all bhajans by mukesh ji nayak

Browse Temples in India