म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन लिरिक्स

Mharo Ghadi Re Ghadi Ro Richpal

म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल,
भक्तां रो प्रतिपाल,
वो खाटू वाला श्याम जी,
ओ लीले वाला श्याम जी।।


नैया पड़ गई बीच भंवर में,
केवट भुल्यों राह,
दास भरोसे बैठ्यो आपके,
सुनी पड़ी रे पतवार,
वो खाटू वालो श्याम जी,
म्हारों घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल,
भक्तां रो प्रतिपाल,
वो खाटू वाला श्याम जी।।


आधी रात पहर के तड़के,
खाटू पड़ी रे पुकार,
सुनत पुकार नींद से जाग्यो,
आप संभाली पतवार,
वो खाटू वालो श्याम जी,
म्हारों घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल,
भक्तां रो प्रतिपाल,
वो खाटू वाला श्याम जी।।


दीन अनाथों के मेरे बाबा,
थारो ही आधार,
डूबी नैया पार लगावे,
श्याम बड़ो ही दातार,
वो खाटू वालो श्याम जी,
म्हारों घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल,
भक्तां रो प्रतिपाल,
वो खाटू वाला श्याम जी।।


आलूसिंह जी करे विनती,
सुनों मेरे करतार,
दास गाड़ियों अर्ज करत है,
नैया लगादो भव से पार,
वो खाटू वालो श्याम जी,
म्हारों घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल,
भक्तां रो प्रतिपाल,
वो खाटू वाला श्याम जी।।


म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल,
भक्तां रो प्रतिपाल,
वो खाटू वाला श्याम जी,
ओ लीले वाला श्याम जी।।

स्वर श्यामसिंह जी चौहान।

Download PDF (म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन )

Download the PDF of song ‘Mharo Ghadi Re Ghadi Ro Richpal ‘.

Download PDF: म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन

See also  तुम बिन लाज गरीब की कौन रखे घनश्याम Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Mharo Ghadi Re Ghadi Ro Richpal Lyrics (English Transliteration)

mhAro ghaDa़I re ghaDa़I ro riChapAla,
bhaktAM ro pratipAla,
vo khATU vAlA shyAma jI,
o lIle vAlA shyAma jI||


naiyA paDa़ gaI bIcha bhaMvara meM,
kevaTa bhulyoM rAha,
dAsa bharose baiThyo Apake,
sunI paDa़I re patavAra,
vo khATU vAlo shyAma jI,
mhAroM ghaDa़I re ghaDa़I ro riChapAla,
bhaktAM ro pratipAla,
vo khATU vAlA shyAma jI||


AdhI rAta pahara ke taDa़ke,
khATU paDa़I re pukAra,
sunata pukAra nIMda se jAgyo,
Apa saMbhAlI patavAra,
vo khATU vAlo shyAma jI,
mhAroM ghaDa़I re ghaDa़I ro riChapAla,
bhaktAM ro pratipAla,
vo khATU vAlA shyAma jI||


dIna anAthoM ke mere bAbA,
thAro hI AdhAra,
DUbI naiyA pAra lagAve,
shyAma baDa़o hI dAtAra,
vo khATU vAlo shyAma jI,
mhAroM ghaDa़I re ghaDa़I ro riChapAla,
bhaktAM ro pratipAla,
vo khATU vAlA shyAma jI||


AlUsiMha jI kare vinatI,
sunoM mere karatAra,
dAsa gADa़iyoM arja karata hai,
naiyA lagAdo bhava se pAra,
vo khATU vAlo shyAma jI,
mhAroM ghaDa़I re ghaDa़I ro riChapAla,
bhaktAM ro pratipAla,
vo khATU vAlA shyAma jI||


mhAro ghaDa़I re ghaDa़I ro riChapAla,
bhaktAM ro pratipAla,
vo khATU vAlA shyAma jI,
o lIle vAlA shyAma jI||

svara shyAmasiMha jI chauhAna|

म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन Video

म्हारो घड़ी रे घड़ी रो रिछपाल भक्तां रो प्रतिपाल भजन Video

Browse all bhajans by shyam singh ji chawan

Browse Temples in India