मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे Lyrics

mitho chod de tere gaav ka laadu mehnga ho geya re

मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे Lyrics in Hindi

मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे.
मिठो छोड़ दे…..

बाबा जी थाने.मीठे की पड़ गई बाण,
मिठो कम कर तू , कहना मेरो मान
मिठो छोड़ दे..

दर्शन पूजा महँगी हो गयी,लगे भोग मिठाई का
उतनो खर्चों पड़ जा,जितना ब्याह सगाई का
मिठो छोड़ दे..

दिन में मिठो रात ने मिठो, खाली मिठो भावे रे
थोड़ो थोड़ो क्यू नहीं तू, नमकीन चबावे रे
मिठो छोड़ दे..

मिठो खा के मोटो हो गयो, मोटो सेठ कुहावे रे,
बनवारी तू खुद सयानो , क्यू मुँह खुल वावे रे
मिठो छोड़ दे..

Download PDF (मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे Bhajans Bhakti Songs)

मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे Lyrics Bhajans Bhakti Songs

मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे Lyrics Transliteration (English)

mitho chhod de tere gaanv ka laadoo mahanga ho gaya re.
mitho chhod de…..

baaba jee thaane.meethe kee pad gaee baan,
mitho kam kar too , kahana mero maan
mitho chhod de..

darshan pooja mahangee ho gayee,lage bhog mithaee ka
utano kharchon pad ja,jitana byaah sagaee ka
mitho chhod de..

din mein mitho raat ne mitho, khaalee mitho bhaave re
thodo thodo kyoo nahin too, namakeen chabaave re
mitho chhod de..

mitho kha ke moto ho gayo, moto seth kuhaave re,
banavaaree too khud sayaano , kyoo munh khul vaave re
mitho chhod de..

मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे video

मिठो छोड़ दे तेरे गांव का लाडू महंगा हो गया रे. मिठो छोड़ दे video

Browse Temples in India