मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन लिरिक्स

Mol Bata Gujar Ki Thara Makhan Ko

मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन लिरिक्स (हिन्दी)

मोल बता गूजर की,
थारा माखन को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो।।


कोरी मटक्यां माखन मीठो,
आज तोड़स्यूं थारो छींको,
पूरा देस्यूं दाम काम नहीं ठगणें को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो,
मोल बता गुजर की,
थारा माखन को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो।।


बालपणां की आदत म्हारी,
अब नहीं सुधरे देजा प्यारी,
राजी राजी मांगू लाल यशोदां को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो,
मोल बता गुजर की,
थारा माखन को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो।।


भूल गई फेल्यां की बातां,
आपां दोनी गायां चराता,
आणन्द लेता संग म झूला खावण को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो,
मोल बता गुजर की,
थारा माखन को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो।।


फिसल गई नादान गूजरी,
लियो सबड़को मंशा पूरी,
चेतन सैनी गाव छोरो माळ्यां को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो,
मोल बता गुजर की,
थारा माखन को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो।।


मोल बता गूजर की,
थारा माखन को,
छोड फरी अकड़ांई थोड़ो चाखण दो।।

लेखक और सिंगर सिंगर
चेतन सैनी रुस्तम गंज (टोंक)
मो- 9784896846

Download PDF (मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन )

Download the PDF of song ‘Mol Bata Gujar Ki Thara Makhan Ko ‘.

See also  वैकुण्ठ मे रेवा वालो अण काया मे रेवे कठे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF: मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन

Mol Bata Gujar Ki Thara Makhan Ko Lyrics (English Transliteration)

mola batA gUjara kI,
thArA mAkhana ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do||


korI maTakyAM mAkhana mITho,
Aja toDa़syUM thAro ChIMko,
pUrA desyUM dAma kAma nahIM ThagaNeM ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do,
mola batA gujara kI,
thArA mAkhana ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do||


bAlapaNAM kI Adata mhArI,
aba nahIM sudhare dejA pyArI,
rAjI rAjI mAMgU lAla yashodAM ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do,
mola batA gujara kI,
thArA mAkhana ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do||


bhUla gaI phelyAM kI bAtAM,
ApAM donI gAyAM charAtA,
ANanda letA saMga ma jhUlA khAvaNa ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do,
mola batA gujara kI,
thArA mAkhana ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do||


phisala gaI nAdAna gUjarI,
liyo sabaDa़ko maMshA pUrI,
chetana sainI gAva Choro mALyAM ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do,
mola batA gujara kI,
thArA mAkhana ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do||


mola batA gUjara kI,
thArA mAkhana ko,
ChoDa pharI akaDa़AMI thoDa़o chAkhaNa do||

lekhaka aura siMgara siMgara
chetana sainI rustama gaMja (ToMka)
mo- 9784896846

मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन Video

मोल बता गूजर की थारा माखन को भजन Video

Browse all bhajans by chetan saini

Browse Temples in India

Recent Posts