मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी लिरिक्स

Morchadi Lahrave Ji Shyam Nazar Mhane Aave Ji

मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी लिरिक्स (हिन्दी)

मोरछड़ी लहरावे जी,
श्याम नज़र म्हानै आवै जी,
चाल पड़्यो खाटू से,
म्हारो श्याम धणी।।

तर्ज मोरछड़ी थारा हाथां में।


मोरछड़ी है कुंजी पूंजी,
मिली जो श्याम कन्हैया से,
तीन बाण तरकस में सोहे,
मिला जो माँ जगदम्बा से,
कलयुग को देव कुहावै जी,
घर घर पूज्यो जावै जी,
सब भक्तां ने लागे,
प्यारो श्याम धणी,
चाल पड़्यो खाटू से,
म्हारो श्याम धणी।।


देख रही है दुनियां सारी,
मोरछड़ी की सकलाई,
खुल गया ताला मंदिर का,
ली श्याम बहादुर अंगड़ाई,
हारया ने देवे साहारो जी,
विपदा में दौड़यो आवै जी,
करे नही जी देर,
म्हारो श्याम धणी,
चाल पड़्यो खाटू से,
म्हारो श्याम धणी।।


आलूसिंह जी मोहन दास,
श्याम थारा गुणगान करे,
टीकम तो है दास चरण को,
हरपल थारो ध्यान धरे,
पलकां बिछाया बैठ्यो जी,
दर्शन म्हाने दे दयो जी,
चढ़ लीले पर आयो,
म्हारो श्याम धनी,
चाल पड़्यो खाटू से,
म्हारो श्याम धणी।।


मोरछड़ी लहरावे जी,
श्याम नज़र म्हानै आवै जी,
चाल पड़्यो खाटू से,
म्हारो श्याम धणी।।

प्रेषक परितोष मिनी।
7992429775

Download PDF (मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी )

Download the PDF of song ‘Morchadi Lahrave Ji Shyam Nazar Mhane Aave Ji ‘.

Download PDF: मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी

Morchadi Lahrave Ji Shyam Nazar Mhane Aave Ji Lyrics (English Transliteration)

moraChaड़I laharAve jI,
shyAma naज़ra mhAnai Avai jI,
chAla paड़yo khATU se,
mhAro shyAma dhaNI||

tarja moraChaड़I thArA hAthAM meM|


moraChaड़I hai kuMjI pUMjI,
milI jo shyAma kanhaiyA se,
tIna bANa tarakasa meM sohe,
milA jo mA.N jagadambA se,
kalayuga ko deva kuhAvai jI,
ghara ghara pUjyo jAvai jI,
saba bhaktAM ne lAge,
pyAro shyAma dhaNI,
chAla paड़yo khATU se,
mhAro shyAma dhaNI||


dekha rahI hai duniyAM sArI,
moraChaड़I kI sakalAI,
khula gayA tAlA maMdira kA,
lI shyAma bahAdura aMgaड़AI,
hArayA ne deve sAhAro jI,
vipadA meM dauड़yo Avai jI,
kare nahI jI dera,
mhAro shyAma dhaNI,
chAla paड़yo khATU se,
mhAro shyAma dhaNI||


AlUsiMha jI mohana dAsa,
shyAma thArA guNagAna kare,
TIkama to hai dAsa charaNa ko,
harapala thAro dhyAna dhare,
palakAM biChAyA baiThyo jI,
darshana mhAne de dayo jI,
chaढ़ lIle para Ayo,
mhAro shyAma dhanI,
chAla paड़yo khATU se,
mhAro shyAma dhaNI||


moraChaड़I laharAve jI,
shyAma naज़ra mhAnai Avai jI,
chAla paड़yo khATU se,
mhAro shyAma dhaNI||

preShaka paritoSha minI|
7992429775

मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी Video

मोरछड़ी लहरावे जी श्याम नज़र म्हाने आवे जी Video

Browse Temples in India