नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Lyrics

nain nagoda dukhan lagya thari baat me shyam dhani

नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Lyrics in Hindi

नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी,
आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी,

झर झर आंसू पड़े आँख सु जो झरने से नीर बहे,
एक एक आंसूडा माहरे अंतर मन की बयथा कहे,
इन आंसूडा के कारन ही सब भगता की बात बने,
नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी…….

सूरत प्यारी प्यारी थारी हिवडे विच समाई जी,
दर्शन देके आस पुगा दो करदो मन की चाही जी,
बात बनी जी महरी संवारा करदो थारी सवामणि,
नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी……

अखिया हो गई लाल बात में अब तो दया दिखाओ जी,
तर्सनो छोड़ो सांवरिया नीले चडके आओ जी
दर्शन दे म्हारो मन हरसा दो महाभारत का वीर,
नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी………

सुन पुकार अब अपने भगता दी सांवरिया झट आवे है,
करुना सिन्धु भगता पे अपनी करुना बरसावे है,
मात्र तत श्याम सुंदर की महिमा न जाये वरनी,
नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी………

Download PDF (नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Bhajans Bhakti Songs)

नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Lyrics Bhajans Bhakti Songs

नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Lyrics Transliteration (English)

nain nigoda doo:khan laagya thaaree baat mein shyaam dhanee,
aaj sanvaara thaaree yaad mein hichakee aave bahut dhanee,

jhar jhar aansoo pade aankh su jo jharane se neer bahe,
ek ek aansooda maahare antar man kee bayatha kahe,
in aansooda ke kaaran hee sab bhagata kee baat bane,
nain nigoda doo:khan laagya thaaree…….

soorat pyaaree pyaaree thaaree hivade vich samaee jee,
darshan deke aas puga do karado man kee chaahee jee,
baat banee jee maharee sanvaara karado thaaree savaamani,
nain nigoda doo:khan laagya thaaree……

akhiya ho gaee laal baat mein ab to daya dikhao jee,
tarsano chhodo saanvariya neele chadake aao jee
darshan de mhaaro man harasa do mahaabhaarat ka veer,
nain nigoda doo:khan laagya thaaree………

sun pukaar ab apane bhagata dee saanvariya jhat aave hai,
karuna sindhu bhagata pe apanee karuna barasaave hai,
maatr tat shyaam sundar kee mahima na jaaye varanee,
nain nigoda doo:khan laagya thaaree………

नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Video

नैन निगोड़ा दू:खन लाग्या थारी बात में श्याम धणी, आज संवारा थारी याद में हिचकी आवे बहुत धणी, Video

Browse Temples in India