नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै लिरिक्स

nar dehi payi chit charn kamal djiye

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै लिरिक्स (हिन्दी)

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै,
दीन बचन संतन संग दरस परस कीजै

लीला गुण अमृत रस श्रवणन पुट पीजै,
सुन्दर सुख निरख ध्यान नैन माहि लीजै

गदगद सुर पुलक रोम अंग प्रेम भीजै,
सूरदास गिरिधर जस गाये गाये जीजै

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै,
दीन बचन संतन संग दरस परस कीजै

लीला गुण अमृत रस श्रवणन पुट पीजै,
सुन्दर सुख निरख ध्यान नैन माहि लीजै

गदगद सुर पुलक रोम अंग प्रेम भीजै,
सूरदास गिरिधर जस गाये गाये जीजै

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै,
दीन बचन संतन संग दरस परस कीजै

लीला गुण अमृत रस श्रवणन पुट पीजै,
सुन्दर सुख निरख ध्यान नैन माहि लीजै

गदगद सुर पुलक रोम अंग प्रेम भीजै,
सूरदास गिरिधर जस गाये गाये जीजै

Download PDF (नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै)

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै

Download PDF: नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै Lyrics Transliteration (English)

nara dehi pAyI chitta charaNa kamala dIjai,
dIna bachana saMtana saMga darasa parasa kIjai

lIlA guNa amRRita rasa shravaNana puTa pIjai,
sundara sukha nirakha dhyAna naina mAhi lIjai

gadagada sura pulaka roma aMga prema bhIjai,
sUradAsa giridhara jasa gAye gAye jIjai

nara dehi pAyI chitta charaNa kamala dIjai,
dIna bachana saMtana saMga darasa parasa kIjai

lIlA guNa amRRita rasa shravaNana puTa pIjai,
sundara sukha nirakha dhyAna naina mAhi lIjai

gadagada sura pulaka roma aMga prema bhIjai,
sUradAsa giridhara jasa gAye gAye jIjai

nara dehi pAyI chitta charaNa kamala dIjai,
dIna bachana saMtana saMga darasa parasa kIjai

lIlA guNa amRRita rasa shravaNana puTa pIjai,
sundara sukha nirakha dhyAna naina mAhi lIjai

gadagada sura pulaka roma aMga prema bhIjai,
sUradAsa giridhara jasa gAye gAye jIjai

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै Video

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै Video

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै – श्री सूरदास जी पद | Shree Hita Ambrish Ji

Browse Temples in India