नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे लिरिक्स

neele pe chad ke aaja na jyada der lgawe

नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे लिरिक्स (हिन्दी)

पल पल तेरी याद सतावे लिगन कालजा जावे रे,
नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे,
हारे के सहारे आजा न ज्यादा देर लगावे,

तेरी सूरत दिखला दे तू इक वारि ओह संवारा,
घनी देर रह नहीं सकता खो जाऊ गा वनवरा,
तेरे नाम के जोगी प्यार के रोगी ने क्यों ईब तरसावे रे,
नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे,

चर्चे सुने से बाबा तेरे दरबार के,
जीत जावा वो भी पल में आवे से जो हार के,
इसी हार मैं बार बार चाहु अगर तू मिल जावे,
नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे,

सोनी का भरोसा बाबा खाटू वाला श्याम है,
विक्की का भी हो रहा बाबा तेरे से ही नाम है,
दुनिया दारी भूल के बाबा तने भजन सुनावे रे,
नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे,

Download PDF (नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे)

नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे

Download PDF: नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे

नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे Lyrics Transliteration (English)

pala pala terI yAda satAve ligana kAlajA jAve re,
nIle pe chaDha़ ke AjA na jyAdA dera lagAve,
hAre ke sahAre AjA na jyAdA dera lagAve,

terI sUrata dikhalA de tU ika vAri oha saMvArA,
ghanI dera raha nahIM sakatA kho jAU gA vanavarA,
tere nAma ke jogI pyAra ke rogI ne kyoM Iba tarasAve re,
nIle pe chaDha़ ke AjA na jyAdA dera lagAve,

charche sune se bAbA tere darabAra ke,
jIta jAvA vo bhI pala meM Ave se jo hAra ke,
isI hAra maiM bAra bAra chAhu agara tU mila jAve,
nIle pe chaDha़ ke AjA na jyAdA dera lagAve,

sonI kA bharosA bAbA khATU vAlA shyAma hai,
vikkI kA bhI ho rahA bAbA tere se hI nAma hai,
duniyA dArI bhUla ke bAbA tane bhajana sunAve re,
nIle pe chaDha़ ke AjA na jyAdA dera lagAve,

नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे Video

नीले पे चढ़ के आजा न ज्यादा देर लगावे Video

Browse all bhajans by Vikas Bagri

Browse Temples in India