ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है लिरिक्स

o dadi mahane kai ko nhi jhunjhnu bulaawe hai

ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है लिरिक्स (हिन्दी)

न्यारी दादी प्यारी दादी म्हारी दादी,
मैं भी मैया थारी बेटी माँ से नजर चुरावे है,
ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है,
मखमल जैया गोदी माहि माने भी सुलाले,
ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है,

दादी थारी नगरी माहने पिहरियो सो लागे,
ऐसो पीहर ससरियो भी रोज ही जानो चाहे,
जद जद याद करू मैं थाने जोर सु हिचकी आवे है,
ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है,

सारी सारी रात ओ मैया नैना मैं झुंझुन घूमे,
पलको से निंदिया की चिड़ियाँ हर दम उड़ जावे,
भूख लगे न प्यास लगे माँ हिवड़ो भर भर आवे है,
ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है,

अडोसी पडोसी सगळा सो कैसा है रिश्तो अपनों,
माँ अपनी बेटी ने खुद से दूर रखे दिन कितनो,
आइए न धूड़कार के इब तो दुनिया हासी उड़ावे है  
ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है,

Download PDF (ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है)

ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है

Download PDF: ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है

ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है Lyrics Transliteration (English)

nyArI dAdI pyArI dAdI mhArI dAdI,
maiM bhI maiyA thArI beTI mA.N se najara churAve hai,
o dAdI mhAne kAI ko nahIM jhuMjhunU bulAve hai,
makhamala jaiyA godI mAhi mAne bhI sulAle,
o dAdI mhAne kAI ko nahIM jhuMjhunU bulAve hai,

dAdI thArI nagarI mAhane pihariyo so lAge,
aiso pIhara sasariyo bhI roja hI jAno chAhe,
jada jada yAda karU maiM thAne jora su hichakI Ave hai,
o dAdI mhAne kAI ko nahIM jhuMjhunU bulAve hai,

sArI sArI rAta o maiyA nainA maiM jhuMjhuna ghUme,
palako se niMdiyA kI chiDa़iyA.N hara dama uDa़ jAve,
bhUkha lage na pyAsa lage mA.N hivaDa़o bhara bhara Ave hai,
o dAdI mhAne kAI ko nahIM jhuMjhunU bulAve hai,

aDosI paDosI sagaLA so kaisA hai rishto apanoM,
mA.N apanI beTI ne khuda se dUra rakhe dina kitano,
Aie na dhUDa़kAra ke iba to duniyA hAsI uDa़Ave hai  
o dAdI mhAne kAI ko nahIM jhuMjhunU bulAve hai,

ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है Video

ओ दादी म्हाने काई को नहीं झुंझुनू बुलावे है Video

Browse all bhajans by Kunal Bathwal

Browse Temples in India