ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या लिरिक्स

O Ji O Babaji Thare Mandiriye Me Aasya

ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या लिरिक्स (हिन्दी)

ओ जी ओ बाबाजी,
थारे मंदिरिये में आस्या,
कोई फागण कै मेळै मं,
रंग जमास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


केसरिया पचरंगी ध्वजा हाथां लेकर आवां,
कोई गोटै की किनारी चिपास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


होली की धमाल ढोळक ढपली उपर गांवा,
कोई छम छमिया पै नाच नचास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


सेवगिया ल्यावैगा भर-भर रंग पिचकारी,
म्हारै खाटू वाळै श्याम नै नुहास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


भर-भर धोबा रंग गुलाल उडास्यां,
कोई मन्दरिया मं धूम मचास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


थांरै बिन्या सेवग प्यारा मनड़ो कोन्या लागै,
कोई फागण कै मेळै मं मेल मिलास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


मायत म्हारा थे हो बाबा टाबर हां म्हे थांरा,
कोई आपसरी की प्रीत निभास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


मतवाळै भगतां नै देख बोलै म्हारो बाबो,
कोई सालीणां मेळै मं थांनै बुलास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


सुण करकै फरमान अैसो गद् गद् होग्यो सेवगियो,
कोई बाबै कै चरणां मं धोक लगास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।

See also  अगर किस्मत से ऐ मेरे श्याम तेरा दीदार हो जाए भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


मित्र मण्डळ का बाळक बाबा द्वारै थांरै आया,
थांरै मन्दरियै मं ध्वजा फैरास्यां जी
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।


ओ जी ओ बाबाजी,
थारे मंदिरिये में आस्या,
कोई फागण कै मेळै मं,
रंग जमास्यां जी,
जै जै म्हारा खाटू वाळा श्याम धणी।।

Upload By Vivek Agrawal

Download PDF (ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या )

Download the PDF of song ‘O Ji O Babaji Thare Mandiriye Me Aasya ‘.

Download PDF: ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या

O Ji O Babaji Thare Mandiriye Me Aasya Lyrics (English Transliteration)

o jI o bAbAjI,
thAre maMdiriye meM AsyA,
koI phAgaNa kai meLai maM,
raMga jamAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


kesariyA pacharaMgI dhvajA hAthAM lekara AvAM,
koI goTai kI kinArI chipAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


holI kI dhamAla DhoLaka DhapalI upara gAMvA,
koI Chama ChamiyA pai nAcha nachAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


sevagiyA lyAvaigA bhara-bhara raMga pichakArI,
mhArai khATU vALai shyAma nai nuhAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


bhara-bhara dhobA raMga gulAla uDAsyAM,
koI mandariyA maM dhUma machAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


thAMrai binyA sevaga pyArA manaDa़o konyA lAgai,
koI phAgaNa kai meLai maM mela milAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


mAyata mhArA the ho bAbA TAbara hAM mhe thAMrA,
koI ApasarI kI prIta nibhAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


matavALai bhagatAM nai dekha bolai mhAro bAbo,
koI sAlINAM meLai maM thAMnai bulAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||

See also  होरी खेले तो आ जइयो बरसाने रसिया Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


suNa karakai pharamAna aaiso gad gad hogyo sevagiyo,
koI bAbai kai charaNAM maM dhoka lagAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


mitra maNDaLa kA bALaka bAbA dvArai thAMrai AyA,
thAMrai mandariyai maM dhvajA phairAsyAM jI
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||


o jI o bAbAjI,
thAre maMdiriye meM AsyA,
koI phAgaNa kai meLai maM,
raMga jamAsyAM jI,
jai jai mhArA khATU vALA shyAma dhaNI||

Upload By Vivek Agrawal

ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या Video

ओ जी ओ बाबाजी थारे मंदिरिये में आस्या Video

Browse all bhajans by Vivek Agarwal

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…