पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन लिरिक्स

Pagthaliya Me Khaj Chal Rahi Khatu Jano Hai

पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन लिरिक्स (हिन्दी)

पगथलिया में खाज चाल रही,
खाटू जाणो है,
खाटू वाले श्याम धणी से,
हेत पुराणो है।।

तर्ज ना देनो तो ना कर दे।


मत ना रोको मत ना टोको,
म्हे तो खाटू जावांगा,
म्हाने बाबो श्याम बुलावे,
कइयाँ म्हे रुक पावांगा,
एक दूजे के घर में म्हारो,
आनो जाणो है,
खाटू वाले श्याम धणी से,
हेत पुराणो है।।


श्याम धणी का दर्शन करस्या,
दिल की प्यास बुझावांगा,
जी भर के बात करांगा,
अपणा हाल सुणावांगा,
बिन बोल्या ही समझे है यो,
बड़ो सयाणो है,
खाटू वाले श्याम धणी से,
हेत पुराणो है।।


जद जद जावा इतनो देवे,
झोली ही भर जावे है,
जो म्हे ल्याणो नहीं सका यो,
आकर के दे जावे है,
कमी नही भण्डार में इके,
भर्यो खजानो है,
खाटू वाले श्याम धणी से,
हेत पुराणो है।।


जग रूठे परवाह नहीं,
पर श्याम की किरपा बनी रवे,
म्हाने कोई फिकर नहीं,
जद सर पर श्याम सो धणी रवे,
बिन्नू माथो टेक चरण में,
श्याम रिझाणो है,
खाटू वाले श्याम धणी से,
हेत पुराणो है।।


पगथलिया में खाज चाल रही,
खाटू जाणो है,
खाटू वाले श्याम धणी से,
हेत पुराणो है।।

Singer Shubham Rupam

Download PDF (पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन )

Download the PDF of song ‘Pagthaliya Me Khaj Chal Rahi Khatu Jano Hai ‘.

Download PDF: पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन

Pagthaliya Me Khaj Chal Rahi Khatu Jano Hai Lyrics (English Transliteration)

pagathaliyA meM khAja chAla rahI,
khATU jANo hai,
khATU vAle shyAma dhaNI se,
heta purANo hai||

tarja nA deno to nA kara de|


mata nA roko mata nA Toko,
mhe to khATU jAvAMgA,
mhAne bAbo shyAma bulAve,
kaiyA.N mhe ruka pAvAMgA,
eka dUje ke ghara meM mhAro,
Ano jANo hai,
khATU vAle shyAma dhaNI se,
heta purANo hai||


shyAma dhaNI kA darshana karasyA,
dila kI pyAsa bujhAvAMgA,
jI bhara ke bAta karAMgA,
apaNA hAla suNAvAMgA,
bina bolyA hI samajhe hai yo,
baड़o sayANo hai,
khATU vAle shyAma dhaNI se,
heta purANo hai||


jada jada jAvA itano deve,
jholI hI bhara jAve hai,
jo mhe lyANo nahIM sakA yo,
Akara ke de jAve hai,
kamI nahI bhaNDAra meM ike,
bharyo khajAno hai,
khATU vAle shyAma dhaNI se,
heta purANo hai||


jaga rUThe paravAha nahIM,
para shyAma kI kirapA banI rave,
mhAne koI phikara nahIM,
jada sara para shyAma so dhaNI rave,
binnU mAtho Teka charaNa meM,
shyAma rijhANo hai,
khATU vAle shyAma dhaNI se,
heta purANo hai||


pagathaliyA meM khAja chAla rahI,
khATU jANo hai,
khATU vAle shyAma dhaNI se,
heta purANo hai||

Singer Shubham Rupam

पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन Video

पगथलिया में खाज चाल रही खाटू जाणो है भजन Video

Browse all bhajans by Shubham Rupam

Browse Temples in India