पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans
पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो लिरिक्स

pg pg pore paap ro kalyug me kyu tadpaavo

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो लिरिक्स (हिन्दी)

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो
रात में कुरनावे साँवरा मोरिया
नींद बैरण नहीं आय श्री हरि सम धान बताओ जी
श्री हरि सम धान बताओ जी

सतयुग त्रेता द्वापर मायने
प्रत्यक्ष थे होता तैयार,
कलयुग में यूँ क्यों तडपावो जी,


क्रोध बढ़ गो है साँवरा मोकाडो ,
प्रेम सूं करें नहीं कोई बात,
सद्बुद्धि हरि सबने दिरावो जी,

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो
धर्मी तो बिलखे अपार भगतां री हरि सहाय करावो जी,
रात में कुरनावे साँवरा, मोरिया नींद बैरण नहीं आय,

अपणे स्वारथ कारणे घणा करे कूड़ा काम,
मिनखा में संतोष धरावो जी,
भाई रो भाई बैरी हो रहियो,
राखे नहीं दूध वाली लाज़,
ओ लोभ सारी कलह आ करावे जी,
रात में कुरनावे साँवरा मोरिया,
नींद बैरण नहीं आय,
श्री हरि सम धान बताओ जी

जीव जंतु कट चौवटे लागे आरी मिटटी री हाट,
म्हारो मनड़ो घणो दुख पावे जी,
दया और धरम घणा छोडिया,
नेकी माथे चाले घणा नाय,
श्री हरि रहम आप करावो जी,
रात में कुरनावे साँवरा, मोरिया,
नींद बैरण नहीं आय,
श्री हरि सम धान बताओ जी

भजन लिखे हैं लखन चौधरी,
स्वामी सुनीता सुर में गाय,
गिरधारी बेगा आप पधारो जी,
अरज करा म्हे हरी आपमें,
लेवो थे पाछो अवतार,
धरती रो सारो भार उतारो जी,
रात में कुरनावे साँवरा मोरिया,
नींद बैरण नहीं आय,
श्री हरि सम धान बताओ जी

Download PDF (पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो)

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो

Download PDF: पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो Lyrics Transliteration (English)

paga paga poro pApa ro kalayuga meM kyuM taDa़pAvo
rAta meM kuranAve sA.NvarA moriyA
nIMda bairaNa nahIM Aya shrI hari sama dhAna batAo jI
shrI hari sama dhAna batAo jI

satayuga tretA dvApara mAyane
pratyakSha the hotA taiyAra,
kalayuga meM yU.N kyoM taDapAvo jI,


krodha baDha़ go hai sA.NvarA mokADo ,
prema sUM kareM nahIM koI bAta,
sadbuddhi hari sabane dirAvo jI,

paga paga poro pApa ro kalayuga meM kyuM taDa़pAvo
dharmI to bilakhe apAra bhagatAM rI hari sahAya karAvo jI,
rAta meM kuranAve sA.NvarA, moriyA nIMda bairaNa nahIM Aya,

apaNe svAratha kAraNe ghaNA kare kUDa़A kAma,
minakhA meM saMtoSha dharAvo jI,
bhAI ro bhAI bairI ho rahiyo,
rAkhe nahIM dUdha vAlI lAja़,
o lobha sArI kalaha A karAve jI,
rAta meM kuranAve sA.NvarA moriyA,
nIMda bairaNa nahIM Aya,
shrI hari sama dhAna batAo jI

jIva jaMtu kaTa chauvaTe lAge ArI miTaTI rI hATa,
mhAro manaDa़o ghaNo dukha pAve jI,
dayA aura dharama ghaNA ChoDiyA,
nekI mAthe chAle ghaNA nAya,
shrI hari rahama Apa karAvo jI,
rAta meM kuranAve sA.NvarA, moriyA,
nIMda bairaNa nahIM Aya,
shrI hari sama dhAna batAo jI

bhajana likhe haiM lakhana chaudharI,
svAmI sunItA sura meM gAya,
giradhArI begA Apa padhAro jI,
araja karA mhe harI ApameM,
levo the pACho avatAra,
dharatI ro sAro bhAra utAro jI,
rAta meM kuranAve sA.NvarA moriyA,
nIMda bairaNa nahIM Aya,
shrI hari sama dhAna batAo jI

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो Video

पग पग पोरो पाप रो कलयुग में क्युं तड़पावो Video

❖Album : pg pg poro pap ro
❖Singer : Sunita Swami
❖Music : Raju Swami – 7568324470
❖Actor : Sunita Swami
❖Recording : Swami Studio Nagaur
❖Writer : Lakhan Choudhary
❖Editing : Pk Panchariya
❖Camara Man : Umesh Rankawat
❖Music Label : Swami Studio Nagaur
❖Category : Rajsthani Music
❖Director : Raju Swami
❖Producer : Jugal Kishore Jhorda

Browse Temples in India