पुराणी पड़गी चुनड़ी | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans
पुराणी पड़गी चुनड़ी | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans

पुराणी पड़गी चुनड़ी लिरिक्स

purani padgi chundi

पुराणी पड़गी चुनड़ी लिरिक्स (हिन्दी)

बीरा थारी चुनड़ली रा चटका है दिन चार,
पुराणी पड़गी चुनड़ी……

आंखों से सुजे नहीं रे सुणे ना दोनु कान,
दांत बत्तीसी गिर पड़ी है बिगड़ी चुनड़ली री शान,
बीरा थारी चुनडली रा चटका है दिन चार,
पुराणी पड़गी चुनड़ी…….

सल पड़या शरीर में रे अब तो भज भगवान,
रंग गुलाबी उड़ गयो बिगड़ी चुनड़ली री सान,
बीरा थारी चुनडली रा चटका है दिन चार,
पुराणी पड़गी चुनड़ी……

सुध बुध भुलियो शरीर को रे थोड़ो भावे धान,
डगमग डगमग नाड़ चाले अब तू भज भगवान,
बीरा थारी चुनडली रा चटका है दिन चार,
पुराणी पड़गी चुनड़ी……

खाले पिले ओर खर्च ले कर चुनड़ी रो मान,
प्रताप गिरी यू कहते हैं रखो गुरु चरणों में ध्यान,
बीरा थारी चुनडली रा चटका है दिन चार,
पुराणी पड़गी चुनड़ी……….

Download PDF (पुराणी पड़गी चुनड़ी)

पुराणी पड़गी चुनड़ी

Download PDF: पुराणी पड़गी चुनड़ी

पुराणी पड़गी चुनड़ी Lyrics Transliteration (English)

bIrA thArI chunaDa़lI rA chaTakA hai dina chAra,
purANI paDa़gI chunaDa़I……

AMkhoM se suje nahIM re suNe nA donu kAna,
dAMta battIsI gira paDa़I hai bigaDa़I chunaDa़lI rI shAna,
bIrA thArI chunaDalI rA chaTakA hai dina chAra,
purANI paDa़gI chunaDa़I…….

sala paDa़yA sharIra meM re aba to bhaja bhagavAna,
raMga gulAbI uDa़ gayo bigaDa़I chunaDa़lI rI sAna,
bIrA thArI chunaDalI rA chaTakA hai dina chAra,
purANI paDa़gI chunaDa़I……

sudha budha bhuliyo sharIra ko re thoDa़o bhAve dhAna,
Dagamaga Dagamaga nADa़ chAle aba tU bhaja bhagavAna,
bIrA thArI chunaDalI rA chaTakA hai dina chAra,
purANI paDa़gI chunaDa़I……

khAle pile ora kharcha le kara chunaDa़I ro mAna,
pratApa girI yU kahate haiM rakho guru charaNoM meM dhyAna,
bIrA thArI chunaDalI rA chaTakA hai dina chAra,
purANI paDa़gI chunaDa़I……….

पुराणी पड़गी चुनड़ी Video

पुराणी पड़गी चुनड़ी Video

⇨Song : थारीचुनरीरोचटकोदिन_चार
⇨Singer : Swami Sachchidanand Ji
aacharya
⇨Camera : Ashok Siyak Rasisar .,
Manphool Khilery

⇨Editor : Shankar Bishnoi
⇨Category : Devotional
⇨Sound : Subhash Sound Nokha

⇨Track Genre : Bhakti Song
⇨Director : Shankar Bishnoi
⇨Producer : Bishnoi Tv

Browse all bhajans by Swami Sachchidanand Aacharya

Browse Temples in India