रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया लिरिक्स

Rut Faganiye Ki Aayi

रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया लिरिक्स (हिन्दी)

रुत फागणिये की आई,
रुत फागनिये की आई,
की मेलो थारो खूब भरसी,
की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया।।

तर्ज उड़े जब जब जुल्फें तेरी।


थारे गठजोड़े से आस्या,
थारे चरणा धोक लगास्या,
के पलक उघाड्या सरसी,
के पलक उघाड्या सरसी सांवरिया।।


रींगस से पैदल आस्या,
थारे शिखर निशान चढास्या,
की मान म्हारो राख्या सरसी,
की मान म्हारो राख्या सरसी सांवरिया।।


ग्यारस की रात जगास्या,
बारस ने धोक लगास्या,
की सर पे हाथ धरसि,
की सर पे हाथ धरसि सांवरिया।।


थारी सवामणी करवास्या,
हाथां से थाने जिमास्या,
की श्याम थाने जीम्या सरसी,
श्याम थाने जीम्या सरसी सांवरिया।।


थारो हर्ष या अरज गुजारे,
आवे घर का ने लेके लारे,
की मेले में बुलाया सरसी,
की मेले में बुलाया सरसी सांवरिया।।


रुत फागणिये की आई,
रुत फागनिये की आई,
की मेलो थारो खूब भरसी,
की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया।।

Singer Manish Bhatt

Download PDF (रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया )

Download the PDF of song ‘Rut Faganiye Ki Aayi ‘.

Download PDF: रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया

Rut Faganiye Ki Aayi Lyrics (English Transliteration)

ruta phAgaNiye kI AI,
ruta phAganiye kI AI,
kI melo thAro khUba bharasI,
kI melo thAro khUba bharasI sAMvariyA||

tarja uड़e jaba jaba julpheM terI|


thAre gaThajoड़e se AsyA,
thAre charaNA dhoka lagAsyA,
ke palaka ughADyA sarasI,
ke palaka ughADyA sarasI sAMvariyA||


rIMgasa se paidala AsyA,
thAre shikhara nishAna chaDhAsyA,
kI mAna mhAro rAkhyA sarasI,
kI mAna mhAro rAkhyA sarasI sAMvariyA||


gyArasa kI rAta jagAsyA,
bArasa ne dhoka lagAsyA,
kI sara pe hAtha dharasi,
kI sara pe hAtha dharasi sAMvariyA||


thArI savAmaNI karavAsyA,
hAthAM se thAne jimAsyA,
kI shyAma thAne jImyA sarasI,
shyAma thAne jImyA sarasI sAMvariyA||


thAro harSha yA araja gujAre,
Ave ghara kA ne leke lAre,
kI mele meM bulAyA sarasI,
kI mele meM bulAyA sarasI sAMvariyA||


ruta phAgaNiye kI AI,
ruta phAganiye kI AI,
kI melo thAro khUba bharasI,
kI melo thAro khUba bharasI sAMvariyA||

Singer Manish Bhatt

रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया Video

रुत फागणिये की आई की मेलो थारो खूब भरसी सांवरिया Video

Browse all bhajans by Manish Bhatt

Browse Temples in India