सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम ओ खाटू वाला श्याम जी लिरिक्स

Saari Duniya Me Gunje Tharo Naam O Khatu Wala Shyam Ji

सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम ओ खाटू वाला श्याम जी लिरिक्स (हिन्दी)

सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम,
ओ खाटू वाला श्याम जी,
ओ खाटू वाला श्याम जी,
ओ लीले वाला श्याम जी,
सारी दुनिया में गूंजे थारो नाम,
ओ खाटू वाला श्याम जी।।


निर्बल का बल निर्धन का धन,
थारो रुतबो न्यारो,
हारयोड़ा की जीत करावे,
बाबा श्याम हमारो,
बाबा दर्दी ने देवो थे आराम,
ओ खाटू वाला श्याम जी,
सारी दुनिया में गूंजे थारो नाम,
ओ खाटू वाला श्याम जी।।


जो कोई लेवे थारो आसरो,
बैठ्यो मौज उड़ावे,
खूंटी तान के सोवे वे ने,
चिंता नहीं सतावे,
बेगा थे ही बणावो सारा काम,
ओ खाटू वाला श्याम जी,
सारी दुनिया में गूंजे थारो नाम,
ओ खाटू वाला श्याम जी।।


बिन पाणी के नाव चलाओ,
ऐसी है सकलाई,
आंख्या फड़के हर्ष भगत की,
थे ही करो सुणाई,
थारे देरी को कोणी कोई काम,
ओ खाटू वाला श्याम जी,
सारी दुनिया में गूंजे थारो नाम,
ओ खाटू वाला श्याम जी।।


सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम,
ओ खाटू वाला श्याम जी,
ओ खाटू वाला श्याम जी,
ओ लीले वाला श्याम जी,
सारी दुनिया में गूंजे थारो नाम,
ओ खाटू वाला श्याम जी।।

स्वर सौरभ मधुकर जी।

Download PDF (सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम ओ खाटू वाला श्याम जी )

Download the PDF of song ‘Saari Duniya Me Gunje Tharo Naam O Khatu Wala Shyam Ji ‘.

Download PDF: सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम ओ खाटू वाला श्याम जी

Saari Duniya Me Gunje Tharo Naam O Khatu Wala Shyam Ji Lyrics (English Transliteration)

sArI duniyA meM gU.Nje thAro nAma,
o khATU vAlA shyAma jI,
o khATU vAlA shyAma jI,
o lIle vAlA shyAma jI,
sArI duniyA meM gUMje thAro nAma,
o khATU vAlA shyAma jI||


nirbala kA bala nirdhana kA dhana,
thAro rutabo nyAro,
hArayoड़A kI jIta karAve,
bAbA shyAma hamAro,
bAbA dardI ne devo the ArAma,
o khATU vAlA shyAma jI,
sArI duniyA meM gUMje thAro nAma,
o khATU vAlA shyAma jI||


jo koI leve thAro Asaro,
baiThyo mauja uड़Ave,
khUMTI tAna ke sove ve ne,
chiMtA nahIM satAve,
begA the hI baNAvo sArA kAma,
o khATU vAlA shyAma jI,
sArI duniyA meM gUMje thAro nAma,
o khATU vAlA shyAma jI||


bina pANI ke nAva chalAo,
aisI hai sakalAI,
AMkhyA phaड़ke harSha bhagata kI,
the hI karo suNAI,
thAre derI ko koNI koI kAma,
o khATU vAlA shyAma jI,
sArI duniyA meM gUMje thAro nAma,
o khATU vAlA shyAma jI||


sArI duniyA meM gU.Nje thAro nAma,
o khATU vAlA shyAma jI,
o khATU vAlA shyAma jI,
o lIle vAlA shyAma jI,
sArI duniyA meM gUMje thAro nAma,
o khATU vAlA shyAma jI||

svara saurabha madhukara jI|

सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम ओ खाटू वाला श्याम जी Video

सारी दुनिया में गूँजे थारो नाम ओ खाटू वाला श्याम जी Video