Contents
- 1 सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Lyrics
- 2 सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Lyrics in Hindi
- 3 Download PDF (सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Bhajans Bhakti Songs)
- 4 सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Lyrics Transliteration (English)
- 5 सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Video
सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Lyrics
sachi kahu thare aane se mahre jeewan me aai bahaar baba kismat savargi halat sudhar gai
सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Lyrics in Hindi
सची कहू थारे आने से म्हारे
जीवन में आई बहार बाबा,
किस्मत सवरगी हालत सुधर
गई इतना मिलो थारो प्यार बाबा,
पतजढ़ सा जीवन में शाई खुशहाली,
होली सा दिन होगा राता दिवाली,
के के बातावा मैं तो मनवा बारह
महीने तोहार बाबा, सची कहू
थारे आने से म्हारे जीवन में
आई बहार बाबा, जिसे मिला
लागे थारो दीवानों, पहली
जलक में लगो जानो पहचानो,
हिवड़ो जो खिल गियो मने मिल
गियो, इतनो बड़ो परिवार बाबा,
सची कहू थारे आने से म्हारे
जीवन में आई बहार बाबा,
जीवन बदन पे बाबा मैं जग सु
मैं पहनू, भगती की चुनर
भजना को गहनों, कैसो
सजाया दुनिया में बायो,
एसो कियो सिंगार बाबा,
सची कहू थारे आने से म्हारे
जीवन में आई बहार बाबा,
पत्थर को छु लियो तो परस
बना दियो, दीया की लोह ने
सूरज बना दियो, रजनी भी
मानी सोनू ने जनि लीला
को थारी नापार बाबा,
Download PDF (सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Bhajans Bhakti Songs)
सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Bhajans Bhakti Songs
सची कहू थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा, किस्मत सवरगी हालत सुधर गई इतना मिलो थारो प्यार बा Lyrics Transliteration (English)
sachee kahoo thaare aane se
mhaare jeevan mein aaee
bahaar baaba, kismat
savaragee haalat sudhar
jyaada padh thaaro pyaar
baaba, patajaad sa jeevan
mein shaee khushahaalee,
holee sa din hoga raata divaalee,
ke ke bataava main to manava
baarah maheena tohaar baaba,
sachee kahoo thaare aane se
mhaare jeevan mein aaee
bahaar baaba, jo mila. geo
thaaro deevaanon, pahale
jalak mein lago jaano
pahachaano, hivado jo khil
giyo mane mil giyo, itano
bado parivaar baaba, sachee
kahoo thaare aane se mhaare
jeevan mein aaee bahaar baaba,
jeevan badan pe baaba main
jag su main pahanoo, bhagatee
kee chayanakarta bhajana ko
gahanon, kaiso duniya mein baayo,
eso kiyo singaar baaba, sachee
kahoo thaare aane se mhaare
jeevan mein aaee bahaar baaba,
patthar ko chhu liyo to paras
bana diyo, deeya kee loh ne kaha
sooraj bana diyo, rajanee bhee
maanee sonoo ne jaanee leela kee
ko thaaree naapar baaba,