सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे लिरिक्स

Sakhi Chalo Nand Ke Dwar Lala Ke Darshan Kar Aave

सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे लिरिक्स (हिन्दी)

सखि चलो नंद के द्वार,
ओ द्वार,
लाला के दर्शन कर आवें,
लाला के दर्शन कर आवें।।


यशोदा ने लाला जायो है,
यशोदा ने लाला जायो है,
घर-घर में आनंद छायो है,
घर-घर में आनंद छायो है,
सब भक्तन के मन भायो है,
सब भक्तन के मन भायो है,
मिल गाओ मंगलाचार,
ओ चार,
लाला के दर्शन कर आवें,
लाला के दर्शन कर आवें।।


भयौ चंद्रवंश उजियारौ है,
भयौ चंद्रवंश उजियारौ है,
मिट गयौ दुखद अँधियारौ है,
मिट गयौ दुखद अँधियारौ है,
आज जागौ भाग हमारौ है,
आज जागौ भाग हमारौ है,
मिल्यौ आज जन्म कौ सार,
ओ सार,
लाला के दर्शन कर आवें,
लाला के दर्शन कर आवें।।


जो मिलौ नहीं सुख त्रिभुवन में,
जो मिलौ नहीं सुख त्रिभुवन में,
वो विखर रह्यौ ब्रज गलियां में,
वो विखर रह्यौ ब्रज गलियां में,
मच रही लूट ब्रज रसिकन में,
मच रही लूट ब्रज रसिकन में,
लुट गयौ कुंवर मझधार,
ओ धार,
लाला के दर्शन कर आवें,
लाला के दर्शन कर आवें।।


सखि चलो नंद के द्वार,
ओ द्वार,
लाला के दर्शन कर आवें,
लाला के दर्शन कर आवें।।

प्रेषक रवि कान्त शास्त्री
7017353139

Download PDF (सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे )

Download the PDF of song ‘Sakhi Chalo Nand Ke Dwar Lala Ke Darshan Kar Aave ‘.

Download PDF: सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे

See also  मैं तो सोये रही सपने में, मेरे घर आए गोपाल मेरे घर आए गोपाल, मेरे घर आए गोपाल Lyrics Bhajans Bhakti Songs

Sakhi Chalo Nand Ke Dwar Lala Ke Darshan Kar Aave Lyrics (English Transliteration)

sakhi chalo naMda ke dvAra,
o dvAra,
lAlA ke darshana kara AveM,
lAlA ke darshana kara AveM||


yashodA ne lAlA jAyo hai,
yashodA ne lAlA jAyo hai,
ghara-ghara meM AnaMda ChAyo hai,
ghara-ghara meM AnaMda ChAyo hai,
saba bhaktana ke mana bhAyo hai,
saba bhaktana ke mana bhAyo hai,
mila gAo maMgalAchAra,
o chAra,
lAlA ke darshana kara AveM,
lAlA ke darshana kara AveM||


bhayau chaMdravaMsha ujiyArau hai,
bhayau chaMdravaMsha ujiyArau hai,
miTa gayau dukhada a.NdhiyArau hai,
miTa gayau dukhada a.NdhiyArau hai,
Aja jAgau bhAga hamArau hai,
Aja jAgau bhAga hamArau hai,
milyau Aja janma kau sAra,
o sAra,
lAlA ke darshana kara AveM,
lAlA ke darshana kara AveM||


jo milau nahIM sukha tribhuvana meM,
jo milau nahIM sukha tribhuvana meM,
vo vikhara rahyau braja galiyAM meM,
vo vikhara rahyau braja galiyAM meM,
macha rahI lUTa braja rasikana meM,
macha rahI lUTa braja rasikana meM,
luTa gayau kuMvara majhadhAra,
o dhAra,
lAlA ke darshana kara AveM,
lAlA ke darshana kara AveM||


sakhi chalo naMda ke dvAra,
o dvAra,
lAlA ke darshana kara AveM,
lAlA ke darshana kara AveM||

preShaka ravi kAnta shAstrI
7017353139

सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे Video

सखि चलो नंद के द्वार लाला के दर्शन कर आवे Video

Browse all bhajans by ravi kant shashtri

Browse Temples in India