साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा लिरिक्स

Sanchi Kahu Thare Aane Se Mhare

साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा लिरिक्स (हिन्दी)

साँची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा,
किस्मत संवर गई हालत सुधर गई,
इतनो मिल्यो थारो प्यार बाबा,
सांची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा।।

तर्ज साँची कहे तोरे आवन से।


पतझड़ सा जीवन में छाई खुशहाली,
होली सा दिन होग्या राता दिवाली,
के के बतावा मैं तो मनावा,
बारह महीने त्यौहार बाबा,
सांची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा।।


जिसे मिलां लागे थारो दीवानों,
पहली झलक में लागे जानो पहचानो,
हिवड़ो यो खिल गयो म्हाने तो मिल गयो,
इतनो बड़ो परिवार बाबा,
सांची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा।।


जीवन बदन पे बाबा जदसु मैं पहनयो,
भक्ति की चुनर भजना को गहनों,
कैसो सजायो दुनिया ने भायो,
ऐसो कियो सिंगार बाबा,
सांची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा।।


पत्थर ने छुल्यो तो पारस बनादयो,
दीया की लो ने थे सूरज बनादयो,
रजनी भी मानी सोनू ने जानी,
लीला को थारी ना पार बाबा,
सांची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा।।


साँची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा,
किस्मत संवर गई हालत सुधर गई,
इतनो मिल्यो थारो प्यार बाबा,
सांची कहूं थारे आने से म्हारे,
जीवन में आई बहार बाबा।।

स्वर रजनी जी राजस्थानी।
प्रेषक निलेश मदन लाल जी खंडेलवाल।
धामनगांव रेलवे, 9765438728

See also  हमे रख लेना श्री श्याम तेरी दरबारी में भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF (साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा )

Download the PDF of song ‘Sanchi Kahu Thare Aane Se Mhare ‘.

Download PDF: साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा

Sanchi Kahu Thare Aane Se Mhare Lyrics (English Transliteration)

sA.NchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA,
kismata saMvara gaI hAlata sudhara gaI,
itano milyo thAro pyAra bAbA,
sAMchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA||

tarja sA.NchI kahe tore Avana se|


patajhaड़ sA jIvana meM ChAI khushahAlI,
holI sA dina hogyA rAtA divAlI,
ke ke batAvA maiM to manAvA,
bAraha mahIne tyauhAra bAbA,
sAMchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA||


jise milAM lAge thAro dIvAnoM,
pahalI jhalaka meM lAge jAno pahachAno,
hivaDa़o yo khila gayo mhAne to mila gayo,
itano baDa़o parivAra bAbA,
sAMchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA||


jIvana badana pe bAbA jadasu maiM pahanayo,
bhakti kI chunara bhajanA ko gahanoM,
kaiso sajAyo duniyA ne bhAyo,
aiso kiyo siMgAra bAbA,
sAMchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA||


patthara ne Chulyo to pArasa banAdayo,
dIyA kI lo ne the sUraja banAdayo,
rajanI bhI mAnI sonU ne jAnI,
lIlA ko thArI nA pAra bAbA,
sAMchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA||


sA.NchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA,
kismata saMvara gaI hAlata sudhara gaI,
itano milyo thAro pyAra bAbA,
sAMchI kahUM thAre Ane se mhAre,
jIvana meM AI bahAra bAbA||

See also  श्याम प्रेमी को छू नहीं पाएं | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

svara rajanI jI rAjasthAnI|
preShaka nilesha madana lAla jI khaMDelavAla|
dhAmanagAMva relave, 9765438728

साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा Video

साँची कहूं थारे आने से म्हारे जीवन में आई बहार बाबा Video

Browse all bhajans by Rajani Rajasthani

Browse Temples in India