साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो लिरिक्स

sanchi saanchi bol sanwara maahre ghara kad aawe go

साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो लिरिक्स (हिन्दी)

साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो,
पलके बिछाया बैठा मैं तो कद सु दर्श दिखावे गो,
साँची साँची बोल संवारा माहरे गहरा कद आवे गो


मिलवा की माहरे मन में आवे,
लीले चढ़ कर आ जावो,
टाबरियां मनुहार करे है प्यारी सुरतियाँ दिखलाओ,
मैं तो उडीका बात तिहारी,
कितनो तू तरसावे गो
साँची साँची बोल संवारा माहरे गहरा कद आवे गो

खाटू तो मैं आता जाता दर्शन तेरा पावा जी,
महारी कुटियाँ में सांवरियां तेरा चरण मैं चावा जी,
आवे गो तू फेर तो माहने चरणों सु लिपटावे गो ,
साँची साँची बोल संवारा माहरे गहरा कद आवे गो

अखियां माहि आंसुड़ा भी थारो रस्तो देख रहा,
थे आवो तो ख़ुशी में आंसू ढल जावे मैं सोच रहा,
इब तो बाबा मान ले केहनो इतना नखरो दिखावे गो
साँची साँची बोल संवारा माहरे गहरा कद आवे गो

थारो माहरो गठजोड़ है गौतम थारो चाकर है जी,
चोखानी कवे म्हारे सिर पे हाथ फेरो आकर जी,
आनो जानो करले बाबा के तेरो घट जावेगो,
साँची साँची बोल संवारा माहरे गहरा कद आवे गो

Download PDF (साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो)

साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो

Download PDF: साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो

साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो Lyrics Transliteration (English)

sA.NchI sA.NchI bola saMvArA mAhare gharA kada Ave go,
palake biChAyA baiThA maiM to kada su darsha dikhAve go,
sA.NchI sA.NchI bola saMvArA mAhare gaharA kada Ave go


milavA kI mAhare mana meM Ave,
lIle chaDha़ kara A jAvo,
TAbariyAM manuhAra kare hai pyArI suratiyA.N dikhalAo,
maiM to uDIkA bAta tihArI,
kitano tU tarasAve go
sA.NchI sA.NchI bola saMvArA mAhare gaharA kada Ave go

khATU to maiM AtA jAtA darshana terA pAvA jI,
mahArI kuTiyA.N meM sAMvariyAM terA charaNa maiM chAvA jI,
Ave go tU phera to mAhane charaNoM su lipaTAve go ,
sA.NchI sA.NchI bola saMvArA mAhare gaharA kada Ave go

akhiyAM mAhi AMsuDa़A bhI thAro rasto dekha rahA,
the Avo to kha़ushI meM AMsU Dhala jAve maiM socha rahA,
iba to bAbA mAna le kehano itanA nakharo dikhAve go
sA.NchI sA.NchI bola saMvArA mAhare gaharA kada Ave go

thAro mAharo gaThajoDa़ hai gautama thAro chAkara hai jI,
chokhAnI kave mhAre sira pe hAtha phero Akara jI,
Ano jAno karale bAbA ke tero ghaTa jAvego,
sA.NchI sA.NchI bola saMvArA mAhare gaharA kada Ave go

See also  ये गोकुल और ये ग्वाले नन्दलाला तुझे पुकारे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो Video

साँची साँची बोल संवारा माहरे घरा कद आवे गो Video

Browse Temples in India