सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो भजन लिरिक्स

Sanwara Atki Naavdi Ne Taaro Bhajan

सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो भजन लिरिक्स (हिन्दी)

सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो,
म्हारो तो धजाबन्द कुछ कोनी बिगड़े,
लाजेलो बिरद तुम्हारो,
साँवरा अटकी नावड़ी ने तारो।।


सूरिया कुमारी का भांडा खड़किया,
मायले री सोच विचारों,
मनजारी का बाबा बच्चा उबारिया,
अगन जाल सू मारो।
साँवरा अटकी नावड़ी ने तारो।।


राजा हरिचन्द राणी तारादे,
बिक गया बीच बाजारों,
कँवर रोहितास ने विषधर ड्सगयो,
लियो भगतो को लारो।
साँवरा अटकी नावड़ी ने तारो।।


राजा मोरध्वज राणी पद्मावती,
हाथ करोतो धारो,
रतन कँवर ने चीरण लाग्या,
कर दियो न्यारो न्यारो।
साँवरा अटकी नावड़ी ने तारो।।


हरि का भगत हरि ने मनावे,
के जाणे मूर्ख गिवारो,
देव सी जी माळी बाबा अरज गुजारे,
ओले राख उबारो।
साँवरा अटकी नावड़ी ने तारो।।


सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो,
म्हारो तो धजाबन्द कुछ कोनी बिगड़े,
लाजेलो बिरद तुम्हारो,
साँवरा अटकी नावड़ी ने तारो।।

प्रेषक रामेश्वर लाल पँवार।
आकाशवाणी सिंगर।
9785126052

Download PDF (सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो भजन )

Download the PDF of song ‘Sanwara Atki Naavdi Ne Taaro Bhajan ‘.

Download PDF: सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो भजन

Sanwara Atki Naavdi Ne Taaro Bhajan Lyrics (English Transliteration)

sAMvarA aTakI nAvaड़I ne tAro,
mhAro to dhajAbanda kuCha konI bigaड़e,
lAjelo birada tumhAro,
sA.NvarA aTakI nAvaड़I ne tAro||


sUriyA kumArI kA bhAMDA khaड़kiyA,
mAyale rI socha vichAroM,
manajArI kA bAbA bachchA ubAriyA,
agana jAla sU mAro|
sA.NvarA aTakI nAvaड़I ne tAro||


rAjA harichanda rANI tArAde,
bika gayA bIcha bAjAroM,
ka.Nvara rohitAsa ne viShadhara Dsagayo,
liyo bhagato ko lAro|
sA.NvarA aTakI nAvaड़I ne tAro||


rAjA moradhvaja rANI padmAvatI,
hAtha karoto dhAro,
ratana ka.Nvara ne chIraNa lAgyA,
kara diyo nyAro nyAro|
sA.NvarA aTakI nAvaड़I ne tAro||


hari kA bhagata hari ne manAve,
ke jANe mUrkha givAro,
deva sI jI mALI bAbA araja gujAre,
ole rAkha ubAro|
sA.NvarA aTakI nAvaड़I ne tAro||


sAMvarA aTakI nAvaड़I ne tAro,
mhAro to dhajAbanda kuCha konI bigaड़e,
lAjelo birada tumhAro,
sA.NvarA aTakI nAvaड़I ne tAro||

preShaka rAmeshvara lAla pa.NvAra|
AkAshavANI siMgara|
9785126052

सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो भजन Video

सांवरा अटकी नावड़ी ने तारो भजन Video

Browse Temples in India