श्याम रूप थारो दिल में समा गयो | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
श्याम रूप थारो दिल में समा गयो | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

श्याम रूप थारो दिल में समा गयो लिरिक्स

shyam roop tharo dil me sma gayo

श्याम रूप थारो दिल में समा गयो लिरिक्स (हिन्दी)

बाबा थारे रूप के आगे माहने चंदा फीका लागे,
श्याम रूप थारो दिल में समा गयो,

शीश मुकट की छटा निराली मोर पंख लहरावे जी,
काना कुण्डल लट नागन सी लम्बो तिलक लगावे से
फूल खिले जोवन उपवन में जद बाबो मुश्कावे जी,
थारी अखियां जादू गारी मोटी मोटी कारी कारी,
श्याम रूप थारो दिल में समा गयो,

सतरंगी बागा पर बाबा आसमान का तारा जी,
कर कमला पर बंसी थारे गल बैजयंति माला जी,
बन ठन बैठा ाइयाँ बाबा लागो प्यारा प्यारा जी,
गोलू नजरे उतरे थारी थापे जावे बारी वारि
श्याम रूप थारो दिल में समा गयो,

Download PDF (श्याम रूप थारो दिल में समा गयो)

श्याम रूप थारो दिल में समा गयो

Download PDF: श्याम रूप थारो दिल में समा गयो

श्याम रूप थारो दिल में समा गयो Lyrics Transliteration (English)

bAbA thAre rUpa ke Age mAhane chaMdA phIkA lAge,
shyAma rUpa thAro dila meM samA gayo,

shIsha mukaTa kI ChaTA nirAlI mora paMkha laharAve jI,
kAnA kuNDala laTa nAgana sI lambo tilaka lagAve se
phUla khile jovana upavana meM jada bAbo mushkAve jI,
thArI akhiyAM jAdU gArI moTI moTI kArI kArI,
shyAma rUpa thAro dila meM samA gayo,

sataraMgI bAgA para bAbA AsamAna kA tArA jI,
kara kamalA para baMsI thAre gala baijayaMti mAlA jI,
bana Thana baiThA AiyA.N bAbA lAgo pyArA pyArA jI,
golU najare utare thArI thApe jAve bArI vAri
shyAma rUpa thAro dila meM samA gayo,

श्याम रूप थारो दिल में समा गयो Video

श्याम रूप थारो दिल में समा गयो Video

Browse all bhajans by nisha soni

Browse Temples in India