सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना लिरिक्स

Sola Santoshi Periya

सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना लिरिक्स (हिन्दी)

सोला संतोषी पेरिया,
ज्ञान गैरू में रंगिया‌,
सुमता री चादर ओढ़ ने,
निर्मल भभुत लगाया,
बणिया‌ वैरागी हरि नाम रा,
हरिगुण हरिगुण गाया,
सत्तगुरू मों पे मेहर करो,
गुरू म्हाने ज्ञान बताया रे हे हां।।


सिल लंगोटा पैरिया‌,
अमिया‌ बावड़ी चङिया‌,
झरणो झोली घाल दी,
निर्गुण रोटी लाया,
बणिया‌ वैरागी हरि नाम रा,
हरिगुण हरिगुण गाया,
सत्तगुरू मों पे मेहर करो,
गुरू म्हाने ज्ञान बताया रे हे हां।।


मन रा किना मणकला,
तन डोरा में पोया,
घट नें माला फेरता,
नाम निगे कर जोया,
बणिया‌ वैरागी हरि नाम रा,
हरिगुण हरिगुण गाया,
सत्तगुरू मों पे मेहर करो,
गुरू म्हाने ज्ञान बताया रे हे हां।।


दया धर्म री मण्डली,
तीन पांच समझाया,
बगसो जी खाती बोलिया,
किण विध जोग कमाया,
बणिया‌ वैरागी हरि नाम रा,
हरिगुण हरिगुण गाया,
सत्तगुरू मों पे मेहर करो,
गुरू म्हाने ज्ञान बताया रे हे हां।।


सोला संतोषी पेरिया,
ज्ञान गैरू में रंगिया‌,
सुमता री चादर ओढ़ ने,
निर्मल भभुत लगाया,
बणिया‌ वैरागी हरि नाम रा,
हरिगुण हरिगुण गाया,
सत्तगुरू मों पे मेहर करो,
गुरू म्हाने ज्ञान बताया रे हे हां।।

गायक श्याम पालीवाल जी।
प्रेषक प्रेम जांगिड़
9166636693

Download PDF (सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना)

Download the PDF of song ‘Sola Santoshi Periya ‘.

Download PDF: सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना

Sola Santoshi Periya Lyrics (English Transliteration)

solA saMtoShI periyA,
j~nAna gairU meM raMgiyA‌,
sumatA rI chAdara oDha़ ne,
nirmala bhabhuta lagAyA,
baNiyA‌ vairAgI hari nAma rA,
hariguNa hariguNa gAyA,
sattagurU moM pe mehara karo,
gurU mhAne j~nAna batAyA re he hAM||

See also  म्हारा कीर्तन मे रस बरसाओ, बरसाओ, आओ जी गजानन आओ


sila laMgoTA pairiyA‌,
amiyA‌ bAvaDa़I cha~NiyA‌,
jharaNo jholI ghAla dI,
nirguNa roTI lAyA,
baNiyA‌ vairAgI hari nAma rA,
hariguNa hariguNa gAyA,
sattagurU moM pe mehara karo,
gurU mhAne j~nAna batAyA re he hAM||


mana rA kinA maNakalA,
tana DorA meM poyA,
ghaTa neM mAlA pheratA,
nAma nige kara joyA,
baNiyA‌ vairAgI hari nAma rA,
hariguNa hariguNa gAyA,
sattagurU moM pe mehara karo,
gurU mhAne j~nAna batAyA re he hAM||


dayA dharma rI maNDalI,
tIna pAMcha samajhAyA,
bagaso jI khAtI boliyA,
kiNa vidha joga kamAyA,
baNiyA‌ vairAgI hari nAma rA,
hariguNa hariguNa gAyA,
sattagurU moM pe mehara karo,
gurU mhAne j~nAna batAyA re he hAM||


solA saMtoShI periyA,
j~nAna gairU meM raMgiyA‌,
sumatA rI chAdara oDha़ ne,
nirmala bhabhuta lagAyA,
baNiyA‌ vairAgI hari nAma rA,
hariguNa hariguNa gAyA,
sattagurU moM pe mehara karo,
gurU mhAne j~nAna batAyA re he hAM||

gAyaka shyAma pAlIvAla jI|
preShaka prema jAMgiDa़
9166636693

सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना Video

सोला संतोषी पेरिया ज्ञान गैरू में रंगिया‌ गुरु वंदना Video

Browse all bhajans by shyam paliwal

Browse Temples in India