सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया लिरिक्स

sudama ji kanha si milna kha aaya

सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया लिरिक्स (हिन्दी)

हो आसा पाय न म पड़ी गया छाला
सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया
लाकड़ी ख टेक टेक आया
सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया
फाटली धोती पेरी आया
सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया

राधा रूखमणी न चंदन घिसाया
चंदन घिसाया भाई चंदन घिसाया
म्हारा कान्हा न तिलक लगाया
सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया

राधा रूखमणी न चरण धुलाया
चरण धुलाया भाई चरण धुलाया
म्हारा कान्हा न आँसू बहाया
सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया

राधा रूखमणी न भोजन बणाया
भोजन बनाया भाई भोजन बणाया
म्हारा कान्हा न प्रेम सी जिमाया
सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया

प्रेषक प्रमोद पटेल
यूट्यूब पर
1.निमाड़ी भजन संग्रह
2.प्रमोद पटेल सा रे गा मा पा
9399299349
9981947823

Download PDF (सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया)

सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया

Download PDF: सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया

सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया Lyrics Transliteration (English)

ho AsA pAya na ma paDa़I gayA ChAlA
sudAmA jI kAnhA sI milana kha AyA
lAkaDa़I kha Teka Teka AyA
sudAmA jI kAnhA sI milana kha AyA
phATalI dhotI perI AyA
sudAmA jI kAnhA sI milana kha AyA

rAdhA rUkhamaNI na chaMdana ghisAyA
chaMdana ghisAyA bhAI chaMdana ghisAyA
mhArA kAnhA na tilaka lagAyA
sudAmA jI kAnhA sI milana kha AyA

rAdhA rUkhamaNI na charaNa dhulAyA
charaNa dhulAyA bhAI charaNa dhulAyA
mhArA kAnhA na A.NsU bahAyA
sudAmA jI kAnhA sI milana kha AyA

rAdhA rUkhamaNI na bhojana baNAyA
bhojana banAyA bhAI bhojana baNAyA
mhArA kAnhA na prema sI jimAyA
sudAmA jI kAnhA sI milana kha AyA

preShaka pramoda paTela
yUTyUba para
1.nimADa़I bhajana saMgraha
2.pramoda paTela sA re gA mA pA
9399299349
9981947823

See also  यशोदा मैया खोल कीवडिया लालो आयो गाय चराय | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया Video

सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया Video

भजन : सुदामा जी कान्हा सी मिलन ख आया |
गायक : शैलेंद्र जी शास्त्री
रिकॉर्डिंग : चाहत साउंड बरसलाय ,देवेंद्र नामदेव
वीडियो : प्रमोद पटेल
तबला वादक : बबन भाई कुशवाह
ढोलक : देवेंद्र भाई केवट
अॉर्गन एवं कोरस : शिवम भाई कुशवाह
ऑक्टोपैड एवं कोरस : शिवनाथ भाई चौहान
साउंड संयोजन : चाहत साउंड बरसलाय,देवेंद्र नामदेव

Browse all bhajans by Shailendra Shastri

Browse Temples in India